Jogsi nélkül, hol lehet gyakorolni autót vezetni?
Vannak ilyen KRESZ parkok nálunk (is)? Mert csak kerékpárosokat találok, az nekem kevés.
Az autóvezetői tanfolyam elkezdése előtt szeretnék gyakorolni, hogy ne legyen idegen az autóvezetés.
Ha már itt tartunk: milyen autóval érdemes kezdeni?
(hozzáteszem, hogy Bp. és környéke jöhet szóba)
Háát én földes úton gyakoroltam de ott volt a főút mellettünk. :D Mondta apu ne menjek nagyon közel ki a főútra nehogy zsaruk legyenek és elvegyék a jogsiját. :D
Azóta nem is vezettem. :( De nekem a váltás nem megy.. :D
sajnos teljesen mindegy, hogy ki ül melletted
sőt, még rosszabb ha a melletted ülőnek van jogsija, mert az a jármű tiltott átengedésének számít jogosítvánnyal nem rendelkező részére
amúgy meg menj olyan helyre, ahol nincs forgalom, pl. földút, ott aztán senkit sem érdekel hogy mit csinálsz
Az előző vagyok:
Ha elkap a rendőr, akkor elveszi a jogsiját annak aki melletted ül(függetlenül attól, hogy mennyire tapasztalt sofőr), és pénzbüntetést kap, és te is kapsz, ráadásul még le sem teheted a jogsit egy ideig.
Köszönöm a válaszokat.
Ilyen helyekre lenne igény (és kereslet is) - pl. autós KRESZ park, ahova, még jogsi nélkül is lehetne menni?
városon biztos lenne rá kereslet, falun, főleg a kissebb helyeken nem, mert a gyerek beül a műszaki nélküli autóba, amit elötte elmagyaráztak neki hogy hogy is működik, aztán csapatja neki az erdőbe...
rutinpályán az oktató meg mikor megkérdi vezettél-e, szépen elmondod, és többet tudsz az autókról mint ő, mert amikor kérdezte okoskodóan hogy mi is az a kuplung, elmondtam neki, meg azt is hogy hogyan cseréljük(ha már otthon szétment a ladába), és innentől nem volt több kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!