Tényleg annyira könnyű vezetni egy diesel autót?
jajj már ezt a sok baromságot, sajna tele van minden fórum a nagyokosok hozzászólásával, hogy dízel így meg úgy
egy ezer ccm-es benzines fostalicska is simán elindul gáz nélkül
amúgy valamivel tényleg könnyebb, mert nagyobb a nyomaték alacsonyabb fordulatszám tartományban, de ettől még a dízellel is simán lefulladhatsz
Annyira nem értek az autókhoz a jogsim sincs még meg de nálam se benzinesnél se dízelesnél nem kellett gázt adni induláskor felengedtem a kuplungot aztán elgurult magának vagy 5-10km/h val. Igen jóval nehezebb lefullasztani mert műs elven működik de le lehet.
Én véleményem szerint egy normális műszaki állapotú autót nem nehéz vezetni tök mindegy milyen.
Dízelessel is le lehet fulladni, de nehezebben. Igazából annyi a különbség, hogy a benzines jobban pörög, a dízeles pedig kicsit lassabban gyorsul.
Amúgy pedig szinte teljesen ugyan az a kettő.
utolsó, ugye ezt viccnek szántad?
jobban gyorsul egy benzines? ha van benne 5000 ccm akkor talán...
még a 2.2-es 170 lovas S-maxunkkal is legyorsultam fatert egy 2.8-as V6-os 325 lovas insignia opc-t, pedig ő sokkal jobban vált mint én és komolyan vette
persze egy idő után elfogyott a szusz a fordban, de az első 50 méter az enyém volt
"persze egy idő után elfogyott a szusz a fordban, de az első 50 méter az enyém volt"
Na jah, csak gondolom az Insignia úgy gyorsul 100-200-ra, mint 0-100-ra. A Ford meg nagyon nem. Az első 50 méteren engem is meg lehet fogni haver Ignis Sportjával. Csak ami neki a végsebesség, nekem az még csak a harmadik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!