Suzuki swift 1.3 tuning?
költhetsz rá egy rakat pénzt is, de egy 1.3-as szívóbenzinből sose fogsz tudni kihozni komoly, de megkockáztatom, hogy egy elfogadható teljesítmény növekedést kihozni
egy lehetőség van, add el és vegyél erősebb autót
Nem tom mi a baj, az Én Suzukim csak 650 ccm, és 72 LE.
4.2 alatt van százon, és nem eszik többet 6 liternél.
:-) Ok, most utálsz, de ezt olyan jó volt leírni. :-)
SV 650 N
20:36
"4.2 alatt van százon"
Álmaidban max.
Elírtad a tizedesvesszőt haver!!!
(Olyan jó volt ezt is leírni.)
20:36
"4.2 alatt van százon"
Álmaidban max.
Elírtad a tizedesvesszőt haver!!!
(Olyan jó volt ezt is leírni.)
FAIL :D:D:D
Már komolyan mondom szánalmas nézni, ahogy a Suzukis kérdések alatt marják egymást az emberek.... :-/
Aki nem vette még a fáradságot annak megmutatom, hogy a 2. válaszoló erről a MOTORRÓL beszélt, és nem egy kocsiról! ;)
Kedves kérdező, most pontosan mit is akarsz csinálni? A motort tuningolni, vagy a fogyasztáson csökkenteni??? Mert a kettő nem gyengén ellentétes. ;) Ha lecserélteted a motort egy GTI, vagy az 1.3 16 szelepes változatra, akkor erősebb lesz. Ha pedig eladod és veszel egy 1.0 Swiftet akkor pedig a fogyasztásod lesz alacsonyabb. :P Túl nagy tuningot nem érdemes csinálni ezeken a kocsikon, mert akkor többe fog kerülni a leves, mint a hús... :-/
Van baj.. :D
Mondanám, hogy add el, és vegyél egy GTI-t de mostanában nem igazán láttam jó állapotút reális áron. Ha meg beleteszed azt az eladó GTI motort akkor meg örök gönd lesz a műszaki, ráadásul mostanában már fel vannak világosítva a KPM (NKH)-ek is. Amúgy az 1.0-es váltótól tényleg jobban megy, többet nem nagyon érdemes kezdeni vele. Amúgy szerintem szériába se olyan vészes. Ver azért elég sok autót. No mind1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!