Van nekem egy Suzuki Katana r50 injection robogóm.2007-es évjárat ha jól tudom nem is jött ki újabb típus. Tuningolni lehet? (többi lent)
Szia!
Ha full extrém gyári először vegyél rá 1 sport légszűrőt!
Ezt kapni akár 1-3 ezer forintba is!A legjobbak is max 15ezer forintba kerülnek!Ettől sokkal gazdaságosabb lesz a levegő beáramlása!Fogyasztásod nem változik!
Ha jól tudom 12mm-es karbi van rajta a katanákon is!
Cseréld 14/16/18mm-esre!Ezek az alapok a tuningnál!
Itt a cserélt mérettől nől az erő/végsebesség/és a fogyasztás nől!Egy 14/16os méretben ez bő 0,3-0,5 liter között lehet!
A kipufogó vételt csak ezek után javaslom!Mivel lehet hogy jobb lesz pl 10-15 km/h val a végsebed ha nincsenek amiket leírtam meggyilkolod!Full gyárira nehogy felmerd tenni!
Ajánlok egy kisebb kaliberű kiput!14-16 os akár még a 18as karburátorhoz ajánlani tudom a LeoVinceZx/tt-t!Ezeknek szép a hangjuk/növelik nem kicsit a teljesítményt/na meg a fogyasztást is!
Ajánlok valamit:a sport légszűrőt újonnan vedd meg!Ahogy felszerelted fújd le 1 védő réteg olajjal(speciális olajok vannak!) adok 1 tökéletest gyárihoz amit kicsit tuningolnál!
A karbi és a kipu használtan is jó!
Karbi: [link]
Kipu: [link]
...Injectoros?Az "Cumancs" a tuning szempontjából!Mert az injectoros robogókban nincs karburátor!azaz nem porlasztót használ hanem befecskendeznek a katanák injektorosban!A karbit hagyd ki és ha hallgatsz rám (Nem tudom ,hogy lc v ac blokkos a géped...de szerintem ha hosszabítani akarsz az élettartalmon akkor egy minőségi légszűrőt vegyél!kb 5-15 között vannak!
Ezt tudom ajánlani: [link]
ez van az aeroxomon is!csak nekem 2 van egyszerre fent!
[link] egy ilyenre is szükséged lesz!
de használtan is nyugodtan vedd meg mert ez ugyan az...ha mocskos ne zavarjon!langyos vízbe áztatva lemosható!
*a fojtás átlag 2 helyen van: kipufogó és a kar körül!A kipufogó cserével ez letudva!
Az karnál lévő se nagy cucc!
De ahhoz 1 pici ügyesség kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!