Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti melyik autót választanátok?...

Ti melyik autót választanátok? Folyt. Lent.

Figyelt kérdés

Kb. 1997-2000 évj. közöttiekre gondolok:

1.Suzuki Swift

2.Ford Ka

3.Ford Fiesta

4.Opel Astra

A méret/utastér nem annyira mérvadó, mert csak ketten vagyunk a feleségemmel, és leginkább csak városban használnánk.

Rövid indokot is kérek, ha esetleg van valakinek tapasztalata, megbízhatóság, igénytelenség, stb. inkább a mérvadó.

köszi

2012. júl. 28. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Opel Astrát, mindenképp, a többi egy kis nyúlfarknyi autó ebben az évjáratban!
2012. júl. 28. 14:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Astra vagy Swift. A Swiftek nagyon megbízhatóak, az Astrák is, bár azok rohadnak elég rendesen. A családban van mindkettő. Az Astra tényleg eléggé rohad, annak ellenéri hogy garázsban állt egész élete során. A Swift ugyan így garázsban állt, de az nem rohad. Az Astra szívó dízel, (ami a családban van) és elég lomhácska, viszont rengeteg cucc belefér, mivel kombi és elég jól pakolható. A swift megy mint a mérgezett egér, viszont mivel sedan, elég kicsi a csomagtartó nyílása. Maga a csomagtartó elég nagy, viszont a nyílás pici. A Ford KA szerintem már túl pici és elég buz!s, bár ez magánvélemény.
2012. júl. 28. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:

ha csak városba használod akkor egy 1,0 swiftet :D azt csak tankolnod kell, más költség arra nincs....

bár a 1,2es astra se eszik sokkal többet :D

2012. júl. 28. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Astra vagy Swift. Mindkettő egyszerű, mint a faék, a szomszéd hentes is meg fogja tudni javítani, már ha egyáltalán elromlik benne valami. Alkatrész olcsó, bontók tele mindkettővel. Olcsón üzemeltethetőek és ha nem egy legyilkoltat veszel (és megadod neki a minimális törődést), a világból is kivisznek.
2012. júl. 28. 15:36
 5/11 pagan ***** válasza:
fiesta vagy astra egyértelműen:a fiestát azért mert látom hogy iszonyatosan időtálló,az astra meg jól bevált népautó,megbízhatóságból nincs mindig toppon,de általában apró hibák keserítik a tulaj életét
2012. júl. 28. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem Swift, vagy esetleg Astra (Bár nem írtad, hogy G vagy F Astráról van szó?). Olcsó fenntartás és alkatrész árak. Keveset fogyaszt. Városban ideális. Viszont hosszabb távon a Suzi már 4-5 utassal elég kényelmetlen. De hát valamit valamiért.
2012. júl. 28. 17:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezres szvift.Fenntarthatósága olcsó,alkatrész,gumik is gombokért és minden sarkon,kevésbé rohad,magához képest elég dinamikus...A sznobériát meg szard le és mosolyogj minden tankolásnál. :)
2012. júl. 28. 17:59
 8/11 dzsola ***** válasza:
g astrát, a legjob
2012. júl. 28. 18:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is leginkább a Swift vagy az Astra felé hajlok
2012. júl. 28. 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:

nagyon sokáig keretem ezt a tesztet, de mindenkinek érdemes végig futni rajta főleg a fogyasztás adatok miatt

[link]

2012. júl. 29. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!