Milyen autót vegyek? :D
Sziasztok, tegnap kaptam meg a jogosítványt, és szeretnék valami igényes autót venni, szerencsére családi helyzeteim megengedik! Maximum 1 - 1,1 millióért szeretnék nézni autót!
Kevés fogyasztású, igényes, mehanikailag rendben lévő, motorilag erős autót! (100 lóerő felett legyen minimum
Mindegy hogy benzines vagy, dízel, csak ne egyen sokat, ha dízel akk egy 110Le felett azért legyen!
Eddig kiszemeltek: - Audi A6 2.5TDI (1999) | Alfa Romeo (vélemény?)| Suzuzki Swift (2005 feletti) | BMW 525TDS 1999 (erről érdekel a vélemény!)
Egyebeket írhattok, meg ezekről véleményt! :D
BMW-böl ne vegyél TDS-t.
Vegyél BMW E46 320d-t, azok nagyon jók és iszonyat sok fanatikus oldal van nagyon sok olcsó alkatrészekkel is és a fogyasztása városban 7 L ! Kényelmes, könnyű vezetni , nem szervizigényes és megy is faszán!
a swiftból 100 lóerő feletti kevés van 1 millióért meg még kevesebb. használtautó.hu-n ennyiért 16 db-ot találtam de abból 9 hitelátvállalással van.
én nekem az Alfával az ég világon semmi bajom. sőt :-) nem tudom kevés fogyasztás alatt mennyire gondolsz de az 1.6 twin spark motorok átlagban 7-8 litert esznek de mellé 120 lóerősek. mondjuk én a 2.0 literes Ts motor kb. egy literrel fogyaszt csak többet viszont 35 lóerővel erősebb.
és ilyen áron már nemcsak szépek de jó állapotúak is vannak.
az audiról és a BMW-ről nem tudok véleményt mondani mivel nem volt és valószínűleg nem is lesz ilyen autóm. nem vagyok egy nagy német autó rajongó nem azért mintha rosszak volnának csak egyszerűen nem az én világom.
"Milyen autót vegyek? :D
Sziasztok, tegnap kaptam meg a jogosítványt, és szeretnék valami igényes autót venni, szerencsére családi helyzeteim megengedik! Maximum 1 - 1,1 millióért
Kevés fogyasztású, igényes, mehanikailag rendben lévő, motorilag erős autót! (100 lóerő felett legyen minimum
Mindegy hogy benzines vagy, dízel, csak ne egyen sokat, ha dízel akk egy 110Le felett azért legyen!"
---->
Te friss jogsis májerkedő p*cs! Minek neked ilyen erős autó? Csak osztani tudom az előttem szólók véleményét! Ha karambolozni fogsz remélem másokat nem fogsz kinyírni! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!