Milyen autót vegyek munkába járáshoz, ami megbízható, olcsó fenntartású, és meg is lehet vele jelenni,700. 000 körül,5 személyes/ajtós?
Munkába járáshoz,5 személyest. Kézenfekvő...
Am ennyi pénzért egy öreg alsóközepet kapsz,amivel ugyan meg lehet jelenni,de sokat kell rá költeni.
Tudom, hogy kapok majd fikázást, de: Ha nincs különleges igényed, akkor Suzuki!
Igénytelen, olcsó a fenntartása/szervizigénye, keveset fogyaszt.
Nem értem. Mit jelent az, hogy megjelenni? Szerinted egy használati tárgy - legyen az egy autó - más emberré tesz?
Szerintem nagyon nagy baj van az értékrendeddel!
Életem egy bizonyos szakaszában az Egyesült Államokban dolgoztam. Ott a kutyát sem érdekelte, hogy milyen autód van. A főnök egy lepukkant pick up-pal gördült be, a sima alkalmazottnak meg egy corvette-je volt. Semmit sem jelentett a kocsi, nem is kezelték státusz szimbólumként.Egy használati eszköz volt, semmi más.
Szerintem ez így helyes.
Értem én azokat akik fel vannak háborodva, hogy az autó státuszszimbólum, de attól még ez a helyzet. Nyugat-Európában és nálunk is igen erősen befolyásolja egy ember megítélését, hogy milyen autóval jár, hogyan öltözködik, hol lakik stb. Negatív dolog az előítélet? Hát persze. Ez azonban nem változtat a lényegen.
Kérdező, a fent leírt tulajdonságokkal rendelkező autót én nem ismerek. A 700 000 Ft tényleg elég alacsony küszöb, ha valaki ilyen autót szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!