Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek munkába...

Milyen autót vegyek munkába járáshoz, ami megbízható, olcsó fenntartású, és meg is lehet vele jelenni,700. 000 körül,5 személyes/ajtós?

Figyelt kérdés

2012. jún. 29. 17:11
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
#20-as vagyok...Később vettem észre,hogy csak 2ajtós.Viszont még egy megjegyzés.Ha ezt az autót megveszed most ennyiért,majd eladod 5 év múlva,ugyanennyit fog érni!
2012. jún. 30. 21:41
 22/23 anonim ***** válasza:

A km biztosan nem valós, és a fogyasztására sem mondanám hogy takarékos.

De munkába, még én is el járnék egy ilyennel.

2012. jún. 30. 21:48
 23/23 anonim válasza:
Belgiumban élek. Nem gondolnám, hogy itt nyugaton bárkis is érdekel, hogy milyen autód van. Úgyis van még annál is jobb egy csomó. És még annál is. Ha Porsce Cayanne-od van, akkor a másiknak az új BMW-je, a harmadiknak meg Teslája, vagy épp Lamborghinije. Ez tényleg csak keleten olyan fontos, hogy milyen menő vagyok. Még akár hitelre is...
2015. febr. 6. 03:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!