Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért a motorosokra buknak a...

Miért a motorosokra buknak a csajok?

Figyelt kérdés
Mi a jó a mozgó donorokban? :D Mennyivel jobb egy szép autó! Persze nem egy 50 éves BMW meg nem is Suzuki
2012. nov. 20. 20:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Schocko!

Szerinted csak azok az igazi motorosok akik nem engedik ki a pirosból a fordulatszámmérőt miközben felváltogat?

Szerintem nagyon el vagy tévedve!!!

Akik így hajtják a gépeiket pont azok a nem igazi motorosok,illetve motorosok ők is ,de ők nem azok akik beleillenek a motorosok társadalmába,mert még a többi motoros is azt mondja az ilyenekre hogy hülyegyerek az ilyenek miatt utálnak minket az autósok,és az ilyenek miatt van több baleset mert egyszer csak benézi az egyik kanyart.

2012. nov. 21. 11:08
 22/30 anonim ***** válasza:

# 21

Szívemből szóltál.

2012. nov. 21. 11:13
 23/30 anonim ***** válasza:

Szerintem a motorozás mellett még az is szól, hogy sokkal elérhetőbb árban van, mint egy ilyen vagány kocsi. Egy nagymotort akár 800ezer-1millió körül lehet venni, ami már nagyon jó, míg ezek a kocsik legalább ennek a 10x-ese. Motort használhtod közúton, míg az ilyen épíett kocsikat nem. A motorozás egyébként is egy más dolog. Kinek mi tetszik.

http://www.youtube.com/watch?v=rtlDouFb2RE

Én sokkal inkább szeretnék egy ilyet, mint driftelni. Már a Simsonnal is nagy élmény tud lenni a motorozás, de már alig várom, hogy lehessen egy ilyenem.

2012. nov. 26. 21:12
 24/30 anonim ***** válasza:
87%
Mert a motorosok ugye effektíve motoroznak, és nem youtube videókat néznek. Gurulni egyet a motoron azért nagyobb király, mint megmutatni youtube-on, hogy "nézzed cica ezám a menő".
2012. nov. 26. 23:53
 25/30 anonim ***** válasza:

# 23/24

Amit belinkeltél videót,nos Én az ilyenektől venném el a jogosítványt és a motort is.

Szemmel látható hogy nem tudja elvezetni a gépet, már az indulásnál látszott a dolog,és többször is kilógott és ki is ment kanyarban a záróvonalon túl.Nos az ilyenek miatt van a balesetek egy része mert szemből is jön egy motoros aki szereti a külső ívet és csak az utolsó pillanatban csattannak egyet mert az idióta aki nem tudja sávon belül tartani magát,az béna és felelőtlen.

2012. nov. 27. 10:28
 26/30 anonim ***** válasza:
Persze én sem így közúton a szembe jövő sávban gondoltam, de most hirtelen ezt találtam. De abban is nagy igazság van, hogy aki motorozásról beszél, az csinálja és nem youtubeon nézi.
2012. nov. 27. 14:19
 27/30 anonim ***** válasza:
40%

Drift?:)) Az emosoknak való nem férfiaknak!

Motorozás? Na az már férfi munka!

http://www.youtube.com/watch?v=Ph0SjLC_lqk

2012. dec. 8. 21:14
 28/30 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező csak irigykedik és megpróbálja a f.s 4 kerekűit rábeszélni a válaszolókra :D Nekem legalábbis ez jött le.

Aki közlekedik mind "mozgó donor", persze egyes fajtáknál nagyobb az esély a komoly sérülésekre, de nemhiszem, hogy sokat számítana, motor/autó amivel közlekedsz, ha egy combosabb gép megy neked.

2012. dec. 8. 22:13
 29/30 anonim válasza:

Én bevallom, nekem is a motorosok a végzeteim. Ez nekem se mindig jó, mert sokszor nem tudom eldönteni, hogy a pasi motor nélkül is ugyanúgy érdekelne-e. De ezt ne úgy képzeljétek el, hogy valami számító dög vagyok, az anyagiakhoz semmi köze, hacsak annyi nem, hogy azért a motornak van ára, na de a kocsinak is.

Szerintem minden ember más és más, valakit megmagyarázhatatlanul vonz az öltöny-nyakkendő, van akit az egyenruha, van akit a bajusz vagy szakáll, másnak a kék szem szőke haj, ami engem pl. kifejezetten taszít. Nekem ez jutott. Nagyon szexinek és dögösnek találom a motoros szerkót. Nem is beszélve a motorozás élményéről, ami -valljuk be elég intim, hogy teljesen a átöleled az illetőt és hozzásimulsz, még ha ruhában is. Motorozás közben meg még az életed is rábízod. És nem igaz, hogy motorozni mindenki tud, mert nem mindegy, hogy jól motorozik-e. Én akárki mögé nem ülnék fel, ez bizalom kérdése. Az autók pedig engem hidegen hagynak. Ahogy fentebb írták, az közlekedési eszköz, a motor meg szenvedély!!!!

2014. szept. 14. 11:08
 30/30 anonim ***** válasza:
De jó volt ezt az utolsó hozzászólást olvasni :D
2014. szept. 14. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!