Miért a motorosokra buknak a csajok?
Schocko!
Szerinted csak azok az igazi motorosok akik nem engedik ki a pirosból a fordulatszámmérőt miközben felváltogat?
Szerintem nagyon el vagy tévedve!!!
Akik így hajtják a gépeiket pont azok a nem igazi motorosok,illetve motorosok ők is ,de ők nem azok akik beleillenek a motorosok társadalmába,mert még a többi motoros is azt mondja az ilyenekre hogy hülyegyerek az ilyenek miatt utálnak minket az autósok,és az ilyenek miatt van több baleset mert egyszer csak benézi az egyik kanyart.
Szerintem a motorozás mellett még az is szól, hogy sokkal elérhetőbb árban van, mint egy ilyen vagány kocsi. Egy nagymotort akár 800ezer-1millió körül lehet venni, ami már nagyon jó, míg ezek a kocsik legalább ennek a 10x-ese. Motort használhtod közúton, míg az ilyen épíett kocsikat nem. A motorozás egyébként is egy más dolog. Kinek mi tetszik.
http://www.youtube.com/watch?v=rtlDouFb2RE
Én sokkal inkább szeretnék egy ilyet, mint driftelni. Már a Simsonnal is nagy élmény tud lenni a motorozás, de már alig várom, hogy lehessen egy ilyenem.
# 23/24
Amit belinkeltél videót,nos Én az ilyenektől venném el a jogosítványt és a motort is.
Szemmel látható hogy nem tudja elvezetni a gépet, már az indulásnál látszott a dolog,és többször is kilógott és ki is ment kanyarban a záróvonalon túl.Nos az ilyenek miatt van a balesetek egy része mert szemből is jön egy motoros aki szereti a külső ívet és csak az utolsó pillanatban csattannak egyet mert az idióta aki nem tudja sávon belül tartani magát,az béna és felelőtlen.
Drift?:)) Az emosoknak való nem férfiaknak!
Motorozás? Na az már férfi munka!
Szerintem a kérdező csak irigykedik és megpróbálja a f.s 4 kerekűit rábeszélni a válaszolókra :D Nekem legalábbis ez jött le.
Aki közlekedik mind "mozgó donor", persze egyes fajtáknál nagyobb az esély a komoly sérülésekre, de nemhiszem, hogy sokat számítana, motor/autó amivel közlekedsz, ha egy combosabb gép megy neked.
Én bevallom, nekem is a motorosok a végzeteim. Ez nekem se mindig jó, mert sokszor nem tudom eldönteni, hogy a pasi motor nélkül is ugyanúgy érdekelne-e. De ezt ne úgy képzeljétek el, hogy valami számító dög vagyok, az anyagiakhoz semmi köze, hacsak annyi nem, hogy azért a motornak van ára, na de a kocsinak is.
Szerintem minden ember más és más, valakit megmagyarázhatatlanul vonz az öltöny-nyakkendő, van akit az egyenruha, van akit a bajusz vagy szakáll, másnak a kék szem szőke haj, ami engem pl. kifejezetten taszít. Nekem ez jutott. Nagyon szexinek és dögösnek találom a motoros szerkót. Nem is beszélve a motorozás élményéről, ami -valljuk be elég intim, hogy teljesen a átöleled az illetőt és hozzásimulsz, még ha ruhában is. Motorozás közben meg még az életed is rábízod. És nem igaz, hogy motorozni mindenki tud, mert nem mindegy, hogy jól motorozik-e. Én akárki mögé nem ülnék fel, ez bizalom kérdése. Az autók pedig engem hidegen hagynak. Ahogy fentebb írták, az közlekedési eszköz, a motor meg szenvedély!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!