Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért a motorosokra buknak a...

Miért a motorosokra buknak a csajok?

Figyelt kérdés
Mi a jó a mozgó donorokban? :D Mennyivel jobb egy szép autó! Persze nem egy 50 éves BMW meg nem is Suzuki
2012. nov. 20. 20:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%

Nemtom, nem hatott meg a videó amit küldtél. Bocs.

Egy előző válaszoló.

24/N

2012. nov. 20. 21:14
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Én utálom ezeket a paraszt driftelős embereket. Az autó nem erre van. Akkor inkább motorozzon, bár engem k.rvára nem érdekel, hogy mit sinál, tőlem biiklizhet is, ha jól néz ki
2012. nov. 20. 21:15
 13/30 anonim ***** válasza:
71%

Az autó/motor olyan mint régen volt a ló.

Akinek régen volt lova az azt jelentette hogy van egy bizonyos anyagi szintje , persze a lovaktól is voltak fajták meg ilyen vérű olyan vérű.

Az autó/motor hozzátartozik egy férfihoz olyan mint a nőknek a retikül.Hisz ezek a férfiaknak az új paripáik , összetartoznak.

Egyébként a nőknek mind1 hogy motor vagy autó.Egy ilyen paripa férfiasabbá teszi a férfit.

2012. nov. 20. 21:19
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyetlen értelmes nő sem aszerint bukik egy pasira hogy az épp motorozik vagy autózik... mi a frászt számít ez?
2012. nov. 20. 21:20
 15/30 anonim válasza:
76%

Driftelés? Van olyan csaj, aki erre bukik?

Én személy szerint a falra mászom, mikor az ablakom alatt csinálják, annak szoktam szurkolni, hogy egyszer pörögjenek ki... :)

2012. nov. 20. 21:21
 16/30 anonim ***** válasza:
67%

Mozgó donor?

Én nem azért motorozok hogy nőket szedjek fel,meg hogy veszélyesebb életmódom legyen ,amúgy a nőknek tényleg tetszik a dolog mikor megérkezem,bukót le ,stb stb.

Mennyivel jobb egy szép autó?Szerintem semennyivel!!!Remélem azzal a szép autóval sokat szoktál üldögélni a dugóban !!! :)

2012. nov. 20. 21:25
 17/30 anonim ***** válasza:
65%

Akkor a motoros egykerekezik, 'elsőkerekezik', szintén driftel, gumitéget, és akkor még nem beszélünk egy különösebben erre képzett emberről.

Egyébként az, hogy azt állítod tudsz motorozni azt jelenti, hogy nem tudsz. Nem ismerlek, de az igazán 'nagyok' azt mondják 7+ év és 100.000+ kilóméter kell, hogy azt mondhasd kapizsgálod a témát. (Nem támadó írásnak szántam!:)))

Bár tény, hogy nem nehéz, de kocsit vezetni SZERINTEM könnyebb.:)

És, hogy ON is legyen: Sokkal vagányabban néz ki egy középkategóriás motor, mint egy autó. Egyébként ez durva általánosítás, hogy a motorosokra buknak, de az tény, hogy ha motoros szerkóban megyek be valahova tuti, hogy egyből szemezni fog velem egy csaj nem úgy, mintha utcai ruhában tévednék be:)

2012. nov. 20. 21:28
 18/30 schocko ***** válasza:
53%
Motorozni nem mer mindenki, míg autózni igen. Na nem a f.talicska Harleykkal szerencsétlenkedőkre gondolok, mert azokat csak impotensek hajtják, se nem a nagylányos pózba terpeszkedő újabb csoppereket hajtó, szájkendős öregekre, hanem az igazi motorosokra, akik nem engedik ki a pirosból a fordulatszámláló mutatóját miközben felváltogatnak...meg a crossosok, endurósok...
2012. nov. 20. 21:57
 19/30 anonim ***** válasza:
64%
Mi ez az ellenszenv a motorosokkal? Csak nem egy motoros nyúlta le a csajod? :D
2012. nov. 20. 23:00
 20/30 anonim ***** válasza:
78%

Kedves kérdező: Ha "menő" autóval avgy motorral akarsz csajozni,akkor az már az elején el van b*szva! Rám ne azért bukjon senki mert milyen járműveim vannak!!! Az esélytelen egyből...

27/F

2012. nov. 21. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!