Miért a motorosokra buknak a csajok?
Nekem már lassan mindegy csak mozogjon. :D:D
Na jó de azért szerintem, mert van a motorozásban veszély és ez vonz minket.
én nem bukom rájuk
a motorokat jól megnézem, de egyáltalán nem izgat, ki ül rajta
ugyanígy az autó (bár az izomautó - más néven fa***hosszabító, nem hat meg) sem
A lányok szerintem (tisztelet a kivételnek) nem látják a különbséget autó és autó között. Viszont egy srác, aki lepattan a 2013-as CBR600-ról egy fasza fekete bőrdzsekiben, hóna alatt a bukóval, elég faszán néz ki, még ha nem is olyan jó 'pasi'. (Hogy a nők szavaival éljek:PP)
Amúgy meg a csajok szeretnek motorozni, sokkal izgalmasabb motoron utazni, mint autón... Na, de ugye a motor az élvezeti eszköz, nem úgy mint az autó, mert azt többnyire közlekedésre használjuk:)
szerintem a drift épeszű nőt nem izgat fel
aki odaáll miniben pucsítani, az azért kíséri el a pasiját, hogy bámulják, leszarja az autókat, csak dekorációkén billeg ott
Én nem bukom a motorosokra. Mikor a párom megismertem csak Simpsonja volt... Aztán összegyűjtött egy kicsit nagyobbra 400 ccm-esre. Avval olyan helyekre eljutottam amelyekre autóval sose sikerült volna! Domb-lejtő, bokron-vízen át, mindenen keresztül-kasul. Motorozás az egy más dimenzió. Benne van a veszély, adrenalin, gyorsaság, a légellenállás, meg minden. Mindent látsz, nem úgy, mint egy autóban. Állati. Leírhatatlan! Próbáld ki kezdésként egy robogón vagy 125-ösön! Egy szó, mint száz: MotorozniQrvajó!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!