Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez egy német rendőrautó...

Ez egy német rendőrautó lehetett valamikor?

Figyelt kérdés

[link]

Elég ronda ezekkel a zöld elemekkel,aztán rájöttem,hogy talán német rendőrautó lehetett valamikor?

2012. nov. 18. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki.
2012. nov. 18. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
A zöld elemek mind cserélhetök, na meg az automatic miatt inkább nem volt rendörautó.
2012. nov. 18. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, nincsenek meg a fényhíd, a kezelőszervei, vagy a rádió beépítésének nyomai, és ráadásul automata is.
2012. nov. 18. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez szerintem inkább filmes autó volt.
2012. nov. 18. 20:50
 5/10 smitwesson ***** válasza:
100%
A rendőrautó műszerfala szét van furkálva, az ülés és kárpit kopott a pisztolytáskától és igen, a fényhíd nyomokat se látom sehol
2012. nov. 18. 21:55
 6/10 Bence_ ***** válasza:

Igen az volt.

Ezért is van benne hátul mű bőr ülés.

Általában erősebb dolgok vannak benne min a szériában.

Ha érdekel a típus nézd meg. Pár éve még jó volt.

2012. nov. 19. 10:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Kolléga, az egy teljesen gyári bőr hátsó ülés. [link]

Az erősebb dolgos történetet is cáfolnám, európában műszakilag teljesen széria autókat használnak járőrkocsinak szinte mindenhol, kivéve a speciális feladatkörök (pl autópályarendőrség, taktikai szállítójármű) ellátására szolgáló gépeket.

2012. nov. 19. 13:31
 8/10 Bence_ ***** válasza:

Az egy mű bőr. Ami te linkeltél az meg bőr. Még a varrása is más.

Ahogy a Mercedes is csinál, gyári Taxikat és rendőr autókat. Így ez a E34 is gyári. De vannak benne nem széria dolgok, pl az ülés.

E28-ban pl cipzáros volt a tető kárpit, hogy a fényhidat tud szerelni.

Itt vannak az újak: www.bmw.de/de/de/_teaserpool/download/general/pdf/BMW_Einsatz_Broschuere.pdf

2012. nov. 19. 14:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Tudom, láttam már gyári BMW rendőrautót, pl Londonban is azok vannak, ez viszont nem az. Legalábbis nem valószínű hogy cserélték a komplett műszerfalat, illetve az sem hogy automatákkal jártak, mikor a mai napig kéziváltós az összes járőrautó (legalábbis amit én láttam Németországban/Csehországban/Ausztriában). Az óraállást nem is említem, azt tudjuk mennyi idő megoldani.

Az ülés pedig bőr, gyáriból is volt 3féle kivitel, az előbb elcsesztem a linket, ezt akartam linkelni: [link]

Ugyanaz mint ami az én E30-amban volt, ugyanis csereszabatosak, az hogy úgy néz ki ne tévesszen meg, simán ki van ülve és le lett bőrápolózva eladás előtt (teszkóssal persze) , ha gondolod előkeresem a képeimet amiket anno csináltam, ugyanis azóta már egy E39 fotelem van hátul.

Nem azért írom hogy belédálljak, csak én így látom, nehogy személyesnek vedd. :)

2012. nov. 19. 14:52
 10/10 Bence_ ***** válasza:

Értelek! Minden rendben:)

E30 E34 hátsó ülések egyformák? Azt hittem E30 picit kisebb.

Pár évvel ezelőtt ültem benne. Akkor vette a(z)(a) tulajdonos.

Emlékeim kopottak de valami olyasmit regélt, hogy ez kb a körzeti megbízott kocsija volt. Talán akkor még volt rajta fém karter védő is. Meg pár apróság.

2012. nov. 19. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!