Ez egy német rendőrautó lehetett valamikor?
Elég ronda ezekkel a zöld elemekkel,aztán rájöttem,hogy talán német rendőrautó lehetett valamikor?
Igen az volt.
Ezért is van benne hátul mű bőr ülés.
Általában erősebb dolgok vannak benne min a szériában.
Ha érdekel a típus nézd meg. Pár éve még jó volt.
Kolléga, az egy teljesen gyári bőr hátsó ülés. [link]
Az erősebb dolgos történetet is cáfolnám, európában műszakilag teljesen széria autókat használnak járőrkocsinak szinte mindenhol, kivéve a speciális feladatkörök (pl autópályarendőrség, taktikai szállítójármű) ellátására szolgáló gépeket.
Az egy mű bőr. Ami te linkeltél az meg bőr. Még a varrása is más.
Ahogy a Mercedes is csinál, gyári Taxikat és rendőr autókat. Így ez a E34 is gyári. De vannak benne nem széria dolgok, pl az ülés.
E28-ban pl cipzáros volt a tető kárpit, hogy a fényhidat tud szerelni.
Itt vannak az újak: www.bmw.de/de/de/_teaserpool/download/general/pdf/BMW_Einsatz_Broschuere.pdf
Tudom, láttam már gyári BMW rendőrautót, pl Londonban is azok vannak, ez viszont nem az. Legalábbis nem valószínű hogy cserélték a komplett műszerfalat, illetve az sem hogy automatákkal jártak, mikor a mai napig kéziváltós az összes járőrautó (legalábbis amit én láttam Németországban/Csehországban/Ausztriában). Az óraállást nem is említem, azt tudjuk mennyi idő megoldani.
Az ülés pedig bőr, gyáriból is volt 3féle kivitel, az előbb elcsesztem a linket, ezt akartam linkelni: [link]
Ugyanaz mint ami az én E30-amban volt, ugyanis csereszabatosak, az hogy úgy néz ki ne tévesszen meg, simán ki van ülve és le lett bőrápolózva eladás előtt (teszkóssal persze) , ha gondolod előkeresem a képeimet amiket anno csináltam, ugyanis azóta már egy E39 fotelem van hátul.
Nem azért írom hogy belédálljak, csak én így látom, nehogy személyesnek vedd. :)
Értelek! Minden rendben:)
E30 E34 hátsó ülések egyformák? Azt hittem E30 picit kisebb.
Pár évvel ezelőtt ültem benne. Akkor vette a(z)(a) tulajdonos.
Emlékeim kopottak de valami olyasmit regélt, hogy ez kb a körzeti megbízott kocsija volt. Talán akkor még volt rajta fém karter védő is. Meg pár apróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!