Dízel vagy benzin? Japán vagy német? Miért? Érv ellenérv?
Benzinesbe olcsóbbak az alkatrészek bontásból is többet találsz meg maga a benzin is olcsóbb, meg jobb szerintem. Volt már dízelautóm nem nagyon jött be baja úgymond nem volt igazából, bár amikor nagyon kellett volna bontott alkatrész szinte sehol nem találtam beleillőt újonnan meg baromi drága volt. Én a benzinesre szavazok, nekem az vált be eddig. Hogy Japán vagy Német szerintem mindegy, bár a német autók jobbak, olcsóbb hozzá az alkatrész, japán gyártmányhoz is olcsón lehet alkatrészhez jutni főleg azokhoz amikből több van idehaza, de pl egy mazdához főleg régebbiekhez kicsivel nehezebb meg drágább is, ezekbe inkább bontottan érdemes alkatrészt keresni. A német gyártmány szerintem megbízhatóbb valamivel, olcsóbb is az alkatrész meg ha talán külföldről kell rendelni még mindig olcsóbb németből hozatni mint japánból, szerintem.
Ha a minőséget vesszük alapul igazából mindkettő teljesen rendben van de ha esetleg alkatrész kell jobb egy európai gyártmány.
Dízel vagy benzin? Csakis a dízel!
Japán vagy német? Francia :) Ár-érték arányban verhetetlen.
Olasz! Stílus, erő, vezetési élmény, sport múlt.
Dízel! De nem olyan amivel a földet 2X megkerülték.
A japán többet bír mint egy német. Bár még nekem nem volt japán kocsim de mindenki dicséri.
Egyébként az én benzines VW motoros kocsim 107 ezer kilométert bírt utána motorcsere volt.
#6! mi az h vw motoros kocsi, most akkor vw vagy egy zsiguliba tettél egy vw motort?
akkor azt biztos zsidó vagy cigányoktól vetted, mert nem egy-2 ről tudom h hány száz ezer van benne
kérdező: német, benzin
Kedves # 7 !
Te tényleg ennyire idióta vagy ? 2005-ös évjáratú Skoda Fábiámban van VW motor 1.4-es 16 szelepes, újonnan vásároltam és nem volt szétgyúrva, normálisan volt vele közlekedve és a szervizelése is mindig pontosan be volt tartva ! Megyek vele 80-90-el és egyszercsak a hajtókar eltörött és 2 jó nagy lukat ütött a blokk oldalán.
És még mindig azt mondom h a japán kocsik a legmegbízhatóbbak, de inkább német (csak azért mert olcsón vannak alkatrészek bárhonnan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!