Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan váltsak sebességet?

Hogyan váltsak sebességet?

Figyelt kérdés

Az oktatóm nem mondja, csak annyit hogy "hallod a motort", de én ne hallom. Felfelé ugy váltok hogy mindig akkor teszem nagyobb sebességbe ha eléri a 2000fordulatot. de vissza, va vmi trükk? vagy sebességhatár? mondjuk 20nál vissza 2esbe, 30nál vissza 3asba, 40nél vissza 4-esbe... vagy ez nem jó?

Köszönöm a segítséget előre is!

2009. aug. 15. 09:10
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
79%
Az oktatód egy hülye, ha azt mondta, hogy 40-nél 5. Még 4. is csak jóindulattal.
2009. aug. 18. 14:04
 42/44 A kérdező kommentje:

Fogd már fel hogy nem írtam ilyet hogy 40-nél 5.!!!!!!!!!

Amugy ma már jobban ment (ezt annak írom akit érdekel) és ahhogy lassítottam mondjuk 40re akkor 4be kellett tegyem, ha 30ra lassítotam akor 3-ba, ha 20ra akkor 2-ba!

2009. aug. 18. 16:24
 43/44 anonim válasza:
Nekkem van egy megoldasom nem tudom jo-e halod es erzed is hogy a motor "bog"ilyenkor felvaltasz hallani lehet hogy eler egy bizonyos hangot es annal nem valtozik akkor valtasz es le ugy valtasz hogy erzed hogy az auto nem forog elleg gyorsan nem tiszta a hangja es kicsit rangat rezegve megy remelem tudtam segiteni
2011. márc. 26. 15:03
 44/44 A kérdező kommentje:
köszi. 1 éve nem vezettem már :D Nincs is mit, meg kijöttem a gyakorlatból
2011. márc. 27. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!