Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek egy 125ös...

Mi a véleményetek egy 125ös supermotorol ami 50es papirokkal megy?

Figyelt kérdés
mi lehet ha meg fognak vagy sokkal feltűnőbb külsőre mint egy 50es vagy inkább vegyek egy 50est és abba egy 70/80ccm-s hengerszettet?
2012. nov. 15. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Jaj tesóm, ahelyett hogy költesz ilyen sz*rokra, leraknád a jogsit, és nem kéne félned semmitől, emellé nem kéne a hatóságoknak megfelelő motort bepréselni a papírozásba
2012. nov. 15. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
én gyárilag 125-ös, 160ra felfúrt motorost ismerek 50es papírokkal :) Ha 50es gyári, a 70es henger elmegy de ha megfognak az gáz. Közokirat hamisítás, meg biztosítási csalás meg ha csak M jogsid van akkor nem megfelelő kategória miatt is kapsz. Tedd le 125-re, vegyél egy 125-ös 2ütemű motort mert ha azt fúrod fel azt senki nem fogja nézegetni. Rendőrök 50-esekre vannak rászállva.
2012. nov. 15. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Az feltűnőbb,ha 125-ös motor van 50-esnek feltüntetve.

A másik pedig az,hogy ha valami csoda folytán bepöccennek a rendőrök és elküldik kpm-re,akkor csak visszapakolod a gyári kiput meg a hengert és szívhatják a fogukat!

Az már más kérdés,hogy egy 80 ccm-es henger és a hozzá tartozó alkatrészek nem bírják sokáig és még drágák is.

Nekem robogóm volt,amiben csak a gyújtás volt a gyári.Mindent kicseréltem jó pénzért.

Rengeteget költöttem rá,de nem bántam meg! Azt hozzá kell tennem,hogy folyamatosan dolgoztam iskola mellett és volt pénzem kicserélni a "filléres gyorsan kopó" alkatrészeket.

Váltós motorba még drágább a tuning cucc!

Ha nincs sok pénzed,akkor vegyél egy 125-ös motort.(szerintem)Keress olyat aminek a méretei nagyjából megegyeznek az 50-es motoréval.

Ha meg nagyon fosol a rendőröktől,akkor tedd le a jogsit is!

1. válaszoló

Azzal csak az a gond,hogy a jogsiban meg van szabva a max teljesítmény,műszakira kell hordani a motort és van rajta rendszám,ami nem a legelőnyösebb dolog a trafinál!

2012. nov. 20. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!