Mi a véleményetek egy 125ös supermotorol ami 50es papirokkal megy?
Az feltűnőbb,ha 125-ös motor van 50-esnek feltüntetve.
A másik pedig az,hogy ha valami csoda folytán bepöccennek a rendőrök és elküldik kpm-re,akkor csak visszapakolod a gyári kiput meg a hengert és szívhatják a fogukat!
Az már más kérdés,hogy egy 80 ccm-es henger és a hozzá tartozó alkatrészek nem bírják sokáig és még drágák is.
Nekem robogóm volt,amiben csak a gyújtás volt a gyári.Mindent kicseréltem jó pénzért.
Rengeteget költöttem rá,de nem bántam meg! Azt hozzá kell tennem,hogy folyamatosan dolgoztam iskola mellett és volt pénzem kicserélni a "filléres gyorsan kopó" alkatrészeket.
Váltós motorba még drágább a tuning cucc!
Ha nincs sok pénzed,akkor vegyél egy 125-ös motort.(szerintem)Keress olyat aminek a méretei nagyjából megegyeznek az 50-es motoréval.
Ha meg nagyon fosol a rendőröktől,akkor tedd le a jogsit is!
1. válaszoló
Azzal csak az a gond,hogy a jogsiban meg van szabva a max teljesítmény,műszakira kell hordani a motort és van rajta rendszám,ami nem a legelőnyösebb dolog a trafinál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!