Alacsony ülésmagasságú 50es?
Figyelt kérdés
Elég alacsony vagyok. Elég alacsony vagyok. Mikor legutóbb ráültem egy Rieju Rs1 50-re, akkor lábujjhegyen leért a lábam. Tudtok alacsony ülésmagasságú 50-es motorokat? Jah, csaj vagyok, ezért vagyok pici!2012. aug. 20. 14:06
1/6 anonim válasza:
YAMAHA TZR 50
APRILIA RS 50
APRILIA AF-1
Próbáld ki őket...ha nem akkor egykettő robogót is nézhetsz... :)
2/6 A kérdező kommentje:
Elárulok valamit! Ezeknek 81, illetve 81,5 cm magas az ülése. A riejunak csak 76!
2012. aug. 20. 14:25
4/6 anonim válasza:
Akkor vedd úgy hogy nem írtam semmi!
Ha túl magas lennél akkor írnám hogy le lehet vágni a lábaidból de sajnos tröpilla vagy de ezzel semmi baj.Amúgy amiket írtam azok is elég kicsik komolyabbak közt szerintem nem is lessz kisebb.vagy variálhatsz az ülésel hogy egy pár centit kisebb legyen.
A rieju rs1-et ha egy picit megdöntöd akkor már teli talppal megtudod tartani?mert ha igen akkor csak gyakorlás kérése a dolog.Kérdezhetek?Milyen magas vagy?
5/6 anonim válasza:
Ennek tuti alacsony az ülés magassága! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Kicsit megdöntve igen, egész talppal leér a földre a lábam. 150 magas vagyok :D És azért szeretném egy alacsony 50sel kezdeni, mert egy 50es chopper elég gáz. A Riejuval tudnám gyakorolni a váltást. Aztán, ha már úgy érzem, hogy elég jól megy, akkor leteszem a 125ös motorra a jogsit, majd veszek egy 125ös choppert. Kerek a történet?
2012. aug. 20. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!