250 ezerből kijön a B jogsi + egy kellemesen alpári roncs? Vagy inkább vegyek egy jobb 50es motort?
Az lehet, hogy lehet kapni, de a többszörösét rá fogod költeni a szervízre, meg a folyamatos idegeskedés.
Tedd le a B-s jogsit, utána még plusz 30.000 Ft a B125-ös tanfolyam. Tehát az egész olyan 150-ből megúszható.
Aztán gyújts kicsit még a maradék 100 rugóhoz és vegyél valami 125-ös motort. Olcsóbb is a fenntartása, ha meg szeretsz motorozni, akkor meg faszán meg lehet azzal tanulni.
Ezt igazából neked kell tudnod hogy mit akarsz :) Autózni V Motorozni VAGY mindkettő :)
De 250 ből nem lesz mindkettő!
Autójogsi hisz már 200e ft és akkor elsőre át kell menned ami ugye az esetek 75%ban lehetetlen mivel az autósiskolák is a pénzre hajtanak!
Én a Motort választanám :)) Mondjuk nekem hál Istennek van Autóból meg AK ból 19 vagyok:)
Autójogsi 140.000ft, egy autó átíratása, biztosítás, eredetvizsga 100.000ft, marad 10.000ft-od az autóra.
10.000ből a kerekeket se tudod megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!