Simson tuning van egy 50es simóm 40,25-ös furattal, most megy 75-80at. Tervezek egy 60/4es hengert. Az mennyit dobna rajta? Hengeren kívül még mit tuningoljak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 21:24
1/16 anonim válasza:
átétel,rezó,leömlő fúrása 19 mm amal versenykarbi
2/16 anonim válasza:
Féket mindenképp tuningolj, gyári bowdenes dobfék 40es tempóhoz való.
4/16 anonim válasza:
Egy idő után eléred vagy megelőzöd fogyasztásban az ETZ-t...
Előbb a féket tedd rendbe!
Világításon is lehet Simsonnál javítani...
Áttétel is módosítható...
Kipufogó, porlasztó...
De ennyiért már kapsz másik, számodra megfelelő motort, ami tuning nélkül is tudja ezt a 90-100-at
5/16 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.Egyébként le lett mérve gagyi elektromos cuccal xd (biciklire való) +nagybátyam autójával.
2012. aug. 24. 20:40
6/16 A kérdező kommentje:
Ja és nem "tuning" rezo lesz rajt!
Szerintem kibelezem a gyárit.Szerintem mocskos hangja van
a "tuning rezo"-nak
2012. aug. 24. 20:47
7/16 anonim válasza:
Az én simsonom 39.75ös dugó mérettel megszakítós gyújtásam 2felömlővel tervek alapján készített rezó és 87-90km/h kocsival mértük le gyári fogaskerek.
8/16 anonim válasza:
jah és gyári 16n3-4es karbi és 2-2.5 liter a fogyasztása 100-on
9/16 RoadRunner válasza:
... és még latinul is tud :D . Az említett sebességhez fordulat kell vagy hoszabb áttétel. A leírtak szerint egyik sem volt meg. Kérdem én ,hogy lehetséges ez ?
10/16 kgpassat válasza:
A kocsi meg aztán nagyon pontos. Ennél már csak a robogó jobb.
De én hiszek neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!