Simson tuning van egy 50es simóm 40,25-ös furattal, most megy 75-80at. Tervezek egy 60/4es hengert. Az mennyit dobna rajta? Hengeren kívül még mit tuningoljak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 21:24
11/16 anonim válasza:
... hosszú negyedik van benne és ki vannak reszelve a felömlők meg a kipunyílás !
12/16 A kérdező kommentje:
ja és 98kg vagyok a felömlök ki vannak reszelve.kipu nyílás nincs.de tervezem.
2012. aug. 25. 14:33
13/16 anonim válasza:
gyári kipufogót ki ne belezd mert csak szarabb lesz. ha n-es kipufogó tehát csak egy lemez van a kipufogóba akkor azn a lyukat fel kell bővíteni, ha pedig B-és Kipufgód van tehát van benne egy tölcsér akkor azt nehogy kivedd mert az kell bele. a hangtompító kipufogó nyílás felé néző részre fúrsz két 8mm átmérőjű lyukat és kész. gyári tobból ennyit tudsz kihozni. ha n-es kipufogód van akkor egyéként ha tudsz valakit aki túd bele rakni neked egy kúpot akkor verd ki azt a lemezt és csináltasd meg. jobb lesz a teljesítménye. egyébként ajánlom neked az mza belsőrezós kipufogót. majdnem úgy néz ki mint a gyári de tuning gépeken jobb mint egy gyári. és hangra is hasonlít a gyáriakra. egyébként nagyobb karbi kéne még meg gyújtás. én gyári tirisztoros gyújtást raknék rá mert ha a babetta gyújtást nem jól alakítják át sokszor tönkremehet vmi rajta. de van aki faszán megcsinálja neked akkor az is jól bírja.
14/16 A kérdező kommentje:
b-s kipum van és kiszedtem a végéből a furulyát.lehet hogy veszek egy olyan mza kiput.De az is lehet hogy elcserélem egy 125 etz-re.Szerintetek megérné?Vagy kapnék érte?
2012. aug. 26. 20:03
15/16 anonim válasza:
Jó isten, olyanokat derülök így korán reggel. A tuningnak az az alapja, hogy tudsz dolgokat. Namost kijelenteni, hogy nem raksz rá rezót, mert béna hangja van elég nagy butaság. Elárulja, hogy foggalmad nincs a dolgokról. Az, hogy a henger 60/4, nem mond semmit. Kérdés, hogy mekkorák lesznek a felömlők, és a vezérlés hogy lesz kialakítva. A hengerhez tervezett kipufogó a 2T motorok lelke. Nagyobb karburátor kell, hogy elég benzin-levegő keveréket tudjon szívni a motor, ilyesmi. Az egész tuning rendszert alkot, főleg a 2T motoroknál,külön-külön nem sok értelme van, ha igazán jó motort akarsz összerakni. A 2T tuninghoz nagyon kell érteni, sokat kell tervezgetni, próbálgatni, de szép dolgokat lehet kihozni belőle. Menj el egy simson kupa versenyre, garantálom neked, hogy olyat fogsz látni, hogy el sem hiszed...
16/16 A kérdező kommentje:
Hidd el láttam olyat amit el se akartam hinni.
Egyébként van róla fogalmam.Csak gondoltam előtte meg kérdezlek "titeket" is.
2012. aug. 29. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!