Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen a fogyasztasa egy...

Milyen a fogyasztasa egy Smartnak? Konnyu a fenntartasa? Megeri beleinvesztalni, vagy nem praktikus a merete miatt?

Figyelt kérdés
Friss jogsim van, nem tudom eldonteni melyik lenne a legmegfelelobb auto. Olyan kellene ami kissebb, gazdasagos es csini is. Gondoltam a smarttal nem lenne gondom a parkolassal.

2012. nov. 6. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Húúúú és elment Görögországig, meg vissza is? EZIGEN! Egy autó, ami elment pár ezer km-t, hiba nélkül...nemsemmi :)
2012. nov. 6. 20:22
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Két utolsó okos! Ez nem irigység verseny hanem a a kérdező kérdezett valamit én válaszoltam. De most már lenyugodhattok mert irigység versenyt megnyertétek! GRATULÁLOK:)
2012. nov. 6. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Apa és a fia mennek egy Smarttal. Út közben megszól a fiú: Apa, mi ez a fal mellettünk?

Erre az apa: Az csak a járdaszegély fiam...

Amúgy nekem nincs bajom a Smarttal, de nekem nem kéne.

2012. nov. 6. 20:41
 14/17 anonim ***** válasza:
55%

Vannak előnyei-hátrányai. Ettől függetlenül én sokkal többre tartok egy smartot mint egy swiftet...

Aki vezette már mindkettőt annak nem kell magyaráznom, hogy miért!

Ha valaki arra használja amire kitalálták (városi-elővárosi közlekedés) akkor tökéletes választás!

2012. nov. 7. 10:19
 15/17 anonim ***** válasza:
34%
Muhaha:) Ezt most komolyan gondolod, hogy egy Smartra bárki irigy? Hogy őszinte legyek, egy új Swiftet többe nézek.
2012. nov. 7. 16:46
 16/17 anonim válasza:

Kedves előző hozzászólok!

Az eredeti kérdés az volt hogy megéri-e Smart-ot vásárolni, és nem pedig az hogy hogy néz ki vagy hogy tetszik-e nektek, akiknek még sosem volt, csak szerettek mást ócsárolni és mind ezt a semmiből 0 tapasztalat alapján. Ha stylist kell akkor szerintem majd megkérdezünk titeket is biztos, mert ahogy látom abban jók vagytok bár kissé elfogultak.....

Szerintem a SMART FOURTWO egy nagyon szuper autó, és ezt bátran merem kijenteni, mert jó magam is birtokosa vagyok. És igen, volt már suzuki-m is ami valóban jóval kevesebbe kerülHET mint egy Smart, de lássuk be: Mercedes VS Suzuki..... ne máááár, egy lapon sem!

szóval hanyagoljuk ezt a különbség kérdést. Kedves kérdező: Ha Smart-ot akarsz én egy 2007-ig gyártott CDI-t ajánlok mert ez még német consern és alig fogyaszt, de ne feledd: Ez is csak egy autó szóval karban kell tartani és ehhez is pénz kell! Vagy, veszel egy suzukit, ami alig fog pénzbe kerülni, még ha szar is (ráadásul az 1.0 benzines alig fogyaszt, kb 5 l városban) de akkor csak egy szürke kis egér leszel mint a többi másik autós, mert a Smart egy stílus, és hát a divat mint azt tudjuk mindíg többe kerül! Én megjegyzem, hogy napi szinten 50-60 km-t vezetek és leginkább pályán, de semmi baja, se nem füstöl és nem annyira hangos, inkább egy normál dízelhez hasonlít. Arra kell odafigyelni, hogy ne huzasd szét.

2014. aug. 24. 09:42
 17/17 Dézsi József válasza:
Azt gondolom,h smarttól van lényegesen olcsóbb alternatíva is, bár igaz, nem annyira feltűnő. (1.0 swift, lupo3L) ezek az autók fillérekért mennek, g.... i mód keveset esznek és a swift egy igénytelen kis szerkezet. Uh a smart az max. a swatch & mercedes formájával tűnik ki, de tény h drága maga az autó is és drága a fenntartva is.
2018. jún. 22. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!