Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen a fogyasztasa egy...

Milyen a fogyasztasa egy Smartnak? Konnyu a fenntartasa? Megeri beleinvesztalni, vagy nem praktikus a merete miatt?

Figyelt kérdés
Friss jogsim van, nem tudom eldonteni melyik lenne a legmegfelelobb auto. Olyan kellene ami kissebb, gazdasagos es csini is. Gondoltam a smarttal nem lenne gondom a parkolassal.

2012. nov. 6. 13:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Smart fortwo benzines 4-5 liter dizel 3-4 liter(viszont nagyon hangos). Műszakilag elég kényes autó de ha megkapja a kellő figyelmet akkor hálás kis autó tud lenni! Nekünk is van egy és imádja a párom. Parkolni és városban közlekedni tökéletes.
2012. nov. 6. 13:46
 2/17 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon keveset fogyaszt és városban tökéletes.

Van smart fórum is ahol vásárlási tanácsokkal el tudnak téged látni:

[link]

Benzinest keress, az tartósabb mint a dízel!

[link]

[link]

2012. nov. 6. 13:54
 3/17 anonim ***** válasza:

A probléma akkor van ha ütközöl, ugyanis a töréstesztje borzalmas. Egy nagyobb autó (pl nekünk egy Vectránk van) holtterében eltűnik, és mivel a Smart-tulajok úgy gondolják hogy kis autónak kis hely is elég gyakran van ebből baleset, és a Smart jár rosszabbul.

Az EuroNCAP 3 év alatti utasnak nem is ajánlja.

Egyébként meg szerintem elég csúnya, nem autóhoz méltó dizájn (azért a Fiat Multipla még randább).

2012. nov. 6. 13:55
 4/17 anonim ***** válasza:

Valami kicsi Japánt vegyél magadnak ha nemszeretnél szervízlakó lenni,ne egy ilyen hobit autót...

Ennek belülről kirúgod a lámpáját,és ütközésnél minden megy az arcodba.

Nissan micra,Toyota yaris,Honda jazz,stb stb...

2012. nov. 6. 14:07
 5/17 anonim ***** válasza:
Teljesen értelmetlen. Olcsóbban vannak használható autók is, amiben elfér 4 ember is akár...fele hozzájuk az alkatrész. Ilyen Corsa, Clio kategóriát néznék.
2012. nov. 6. 15:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem fogyaszt kevesebbet mint egy régi kiskasztnis szívódízel, viszont elég sok gyári hibája van. Ezt érdemes elolvasni: [link]
2012. nov. 6. 17:56
 7/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a hasznos valaszokat
2012. nov. 6. 18:47
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
Első válaszoló vagyok! Imádom az olyan okostojásokat akik itt hozzászóltak! Gondoltam, hogy csupán olyanok fognak hozzászólni akiknek nem volt soha ilyen autója! Amíg nekünk nem volt én is így vélekedtem rolla! De amióta megvan kellemesen csalódtam benne mert valóban jó autó! Görögországot is megjártuk már vele és hibátlanul viselkedett!
2012. nov. 6. 20:11
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
És még valami! A SMART az egy stílus! És nem mint a többi hétköznapi szürke egerek (clia,corsa,yaris stb.)
2012. nov. 6. 20:13
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha te a stílus kedvéért ennyi pénzt vagy hajlandó feláldozni, akkor csak sajnálni tudlak. Remélem abban a tudatban élsz, hogy a Smartod jobb, mint egy Corsa:)
2012. nov. 6. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!