Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagymotort mekkora fizetésből...

Nagymotort mekkora fizetésből lehet fenntartani?

Figyelt kérdés

Nagy álmom lenne egy 1000-es motor, de 92ezer ft-os fizetésből nem tudom mennyire jutna/maradna a pénzből

Akinek szintén nem túl magas a fizuja, hogy oldja meg a motor igényeit?

Talán sokat számít, hogy nincs másféle szenvedélyem, cigi ital stb

Amire gondoltam suzuki gsxr-erek k5-k8as kategória, ez lenne a végleges motorom, ezt megelőzően persze lennének ócska tanuló motorjaim is.

28/F

2012. nov. 3. 16:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Eléggé ellentmondásos vagy.

Leírod, hogy nem kell sztrít rácsing stílusba nyomni neki, utána pedig "kicsinek" érzed a 600-as / 750-es gépet.

Srác, ültél már komolyabb motoron (na nem úgy, hogy a haver középstanderen engedte, hogy rácsücsülj), hanem úgy élesbe. Bármibe lefogadom, hogy egy CBR 600-at sem tudnál még 50%-ban sem kimotorozni még évekig. Ergo teljesen felesleges gixert venned.

De nekem végülis 8, de vedd tudomásul, hogy havi 40-50ebe biztosan fog fájni a motor, hogyha heti 20 km-nél többet óhajtod használni.

2012. nov. 4. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!