Mennyibe kerül egy ilyen autót fenntartani 1 hónapban és 1 évben összesen?
3-as vagyok újra
1-esnek: "HalhatatlanxD"
Annyira azért nem sok. A felnivel szerintem semmi baj nincs, az így jó ahogy van. Ha már a fogyasztásról van. Ennek az autónak a fogyasztása kb 6-7 (max. 8) liter/100 km. Akkor fogyasztana sokat, ha ennél kisebb motor lenne benne.
Az abroncsok sem szélesek, így az sem növeli a fogyasztást. Sztem kifejezetten fiatalnak való autó, vezetési rutin megszerzésére kiváló!
2-esnek: "Király Sándor"
Nem tudom neked milyen autóra jött ez ki, de ha nekem annyi lenne, akkor nekem nem lenne kocsim. Esetleg úgy tudom elképzelni, hogy a biztosítást nagyköbcentis/erős autóra fiatal fővárosi sofőrrel számolták ki, és minden nap rengeteget megy a az autó. És állandóan javítani kell rajta valamit.
-------------------------
A hirdetésben nem írt futott km-t, akkor jó, ha nem ilyen 200 000 felett van. Mert akkor jöhetnek elő a hibák, és akkor jön az amit az 1-es mondott, hogy a drága BMW alkatrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!