Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy bírnak fenntartani ennyi...

Hogy bírnak fenntartani ennyi kocsit?

Figyelt kérdés
Nézelődtem az utakon és alig látok már régi olcsó autót. Mindenkinek szinte már milliós kocsik vannak nem feltétlen luxusautó bár abból is akad bőven, de mindenkitől azt hallom, hogy nincs pénz de még is ennyi jó autó ..
2012. aug. 2. 16:14
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
61%
Nekünk pl. nincs saját kocsink, de anyának és apának is van külön kocsija, ami nem saját, hanem a munkahelyüké. Azért kapták, mert messze laknak mindketten a munkahelyüktől, és a cég autót adott, nem támogatásokat a tömegközlekedéshez. Nem keresnek sokkal többet minimálbérnél, úgyhogy szűkösen élünk, mégis mindenhonnan azt hallom, hogy milyen gazdagok vagyunk, ha 2 kocsink is van. Valójában nincs kocsink.
2012. aug. 2. 16:18
 2/35 anonim ***** válasza:
77%

1. Az emberek szeretnek panaszkodni, hogy nincs pénzük, közben pedig van mégis.

2. Az újabb autóknak alacsonyabb a biztosítási díja, nem kell folyton szervizelni, és ha jól választottak, kevesebbet is fogyaszt. (Természetesen a hatalmas méretű terepjárók stb...kivételek.)

2012. aug. 2. 16:19
 3/35 anonim ***** válasza:
59%
Pároméknál van 2 kocsi, de azért mert az egyik céges volt, és amikor lejárt a szerződésük, akkor felajánlották, hogy x összegért megvehetik. Így megmaradt. A másik meg kell apjának, mert mozgássérült, anélkül nem tud közlekedni.
2012. aug. 2. 16:24
 4/35 anonim ***** válasza:
85%
Mert a nagy részére kölcsön van és nem tudnak ki szállni belőle! A LÁTSZAT CSAL!!!
2012. aug. 2. 16:24
 5/35 anonim ***** válasza:
68%

fenntartani majdnem ugyanannyi egy 30 éves ladát meg egy újabb opelt is. mindkettőbe kell benzin, mindkettőre kell műszaki, és néha szervízbe is illik vinni.

engem az érdekel, h honnan kakálják rá az emberek a pénzt. a legtöbb autó 3-4 millánál kezdődik, de látni 10-15 millás verdákat is szép számmal.

amikor elhúz mellettünk valami fullos kocsi, mi is mosolyogva megjegyezzük a párommal, h nicsak, válság van.

nekünk is van autónk, igaz 8 éves, és használtan vettük reális áron. soha nem vennék újonnan autót mert pénzkidobás, és hitelt ilyenre azért elég nagy luxus lenne felvenni.

2012. aug. 2. 16:27
 6/35 A kérdező kommentje:

igen engem is ez érdekelne, hogy havi törlesztőrészleteket honnan?? Rengeteg ismerősömnek 50ezer forint felett van a havi részlet pedig nem luxus autók...

nekem soha nem lesz autóm :(

2012. aug. 2. 16:30
 7/35 A kérdező kommentje:
ja és még a benzint nem is említettem plusz a többi ilyen-olyan adó....
2012. aug. 2. 16:31
 8/35 anonim ***** válasza:
20%

ugyan, miért ne lehetne autód? lehet, hogy egy 20 éves suzukid lesz csak, de az is gurul :)

én sem nagyzolásból akarok verdát, hanem közlekedni. persze azért egy jobb autó jobb vezetési élményt ad, de valamit valamiért.

aki hitelből vesz drága autót az meg is érdemli, mert buta ember. bizonyára nem ismeri a mondást; addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér.

egy évre való autórészletből már olyan használtakat lehet venni, hogy megszólal. egyszerűbb spórolni, mert ott max annyi a tragédia, ha az egyik hónapban nem tudsz annyit eltenni, akkor később lesz autód. szemben azzal, hogy ha az egyik hónapban nem tudsz fizetni, akkor küldözgetik a felszólítást, és lihegnek a nyakadba, h mindjárt elvisszük a kocsidat!

2012. aug. 2. 16:38
 9/35 anonim ***** válasza:
60%

Egy felmérés szerint a magyar emberek többnek akarnak látszani, mint amennyik valójában, ezért 1-2 kategóriával nagyobb autót vásárolnak, mint amilyenre szükségük lenne.

Angliában nagyon sok kis autót lehet látni, pedig az ottani fizetésből vehetnének nagyobbakat is, de minek ha a kicsivel könnyebb városban közlekedni? Magyarországon senki nem akar kis autót venni, mert az a kispolgári magyar felfogás szerint a csóróságot jelképezné.

Az a vicces, amikor egy lakótelepi parkolóban állnak 15 éves ócska BMW-vel. Panelban laknak, garázsra nincs pénzük, de BMW az kell a csóróknak, mert az embléma számít. (Bocs, bármilyen más márkát is írhattam volna.)

Kispolgári tapló gondolkodás!

2012. aug. 2. 16:41
 10/35 A kérdező kommentje:

Én is panelban lakom, de emiatt nem érzem magam csórónak kikérem magamnak! Láttam már olyan panel lakásokat berendezve, hogy sok sok családi ház elbújhat mellette...

Én sem nagy kategóriás kocsit szeretnék, de olyat se amit hordhatok szerelőhöz fél évente, egyenlőre Peugeot 206-ot szeretnék nekem bőven megfelelne.

2012. aug. 2. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!