Hogy bírnak fenntartani ennyi kocsit?
Hát ezaz...!És a törlesztőrészletre honnan veszik a pénzt?(Tuti nem 80-100 ezret keres...)Én ha akarnék se tudnék többnek látszani,mert nincs miből.A BKV-bérletet örülök,ha meg tudom venni.
Ugyanez a helyzet a nyaralással is.Mindenki sír aztán mégis mennek Horvátországba,ide-oda.Arra honnan veszik a többszáz ezer forintot?!?!(De akár csak a 100 ezret is).Válság ide-oda még mindig standard kérdés,hogy :Te hová mész nyaralni?És ha mondom sehová(mert nincs miből) akkor úgy néznek rám mitha a marsról jöttem volna...És jön a dehát egy hosszú hétvége a Balcsin csak belefér...Nem,nem fér bele...:-(
Ráadásul megint hallottam emelik a kenyeret,húst,tojást mindent!Örülök ha hó végén kajára tellik!!!
"Mi sem vagyunk gazdagok, apa és anya is 3 éve cserélték le 12 ill 14 éves autójukat újra, a kettő együtt nem volt 9 millió."
Ha-ha...Na ez tetszett:-)
"Nekünk is van egy autónk ami 6 személyes ( muszáj a gyerekek miatt)"
A gyerekek miatt miért is muszály?Nekünk is van 2 gyerekünk és mégis megvagyunk autó nélkül...Khm...Nem mondom könyebb lenne autóval,de a "muszály" kategóriától kicsit messze van.
Mivel 4 gyerek van , AZÉRT :-)
És gyakran látogatjuk meg a szüleimet akik tőlünk messzebb laknak, valamint szeretünk kirándulni járni együtt.
Mennyire jó, hogy ennyi lepontozó van!!!! :-)
Én tényleg nagyon sajnálom azokat akik komoly anyagi problémákkal küzdenek és nem engedhetnek meg maguknak nem hogy új és felső kategóriás, hanem még használt alsó kategóriás autót sem, de azért nem kéne lekezelően beszélni azokkal a válaszolókkal akik megengedhetik maguknak a valamivel drágább autó megvásárlását. Ezért a pénzért megdolgoztak azok, akik megvették azt az autót, és úgy ahogy én nem beszélek csúnyán azért mert sajnos más nem engedheti meg magának a szép autót, egyes válaszolóknak se kéne ezért lekezelően írni. Mi középkategóriába tartozunk, és nem egy autónk van, de nem is kettő... a munkánkhoz kell. Folyton megszólnak minket ezért, pedig nem tudják mennyit gürizünk, mennyi munkával jár az amiből mi élünk. Az autók közül egy van ami felső kategóriás, aki sajnálja tőlünk, az menjen és egy kicsit vegye fel a cipőnket, aki meg megszól az irigykedjen, nem tudja mennyi ideig vártunk rá (apukám nagy vágya volt ez az autó, majdnem 20 évbe tellett mire végre beállhatott vele az udvarra) Lehet lepontozni, mert van autónk, és fent is tudjuk tartani. Szívből kívánom, hogy másnak is sikerüljön megvásárolni a számára legtökéletesebb járművet.
20L
ma 21:03
Szerinted, akiknek nincs autójuk, azok nem dolgoznak meg a pénzükért?Dehogynem!Sőt sokan sokkal többet megdolgoznak a minimálbérért, mert ilyen Magyarország, az emberekről a bőrt is lehúzzák.
Itt amúgy is azokról volt szó, akik panaszkodnak, hogy nincs pénzük, de autójuk igen.
Én is ismerek olyanokat, akiknek hónap végére kenyérre sincs pénzük, de autójuk van, pedig nem is létszükséglet nekik. Nem tudnak fontossági sorrendet tenni az életükben, s könnyebb panaszkodni.
Én tudom, hogy ők is nagyon megdolgoznak a pénzért, de ezt nem is cáfoltam :)Mondtam is, hogy tényleg sajnálom, ha nem úgy jönnek nekik össze a dolgok mint itt más válaszadóknak. Nekem csak ez az érezhető megvetés fájt, de az is lehet, hogy többet is belelátok, mert mint mondtam, sokan bántanak minket, holott nem szolgáltunk rá, azok az emberek nem tudnak semmit hogy mit hogy értünk el.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!