Egy Golf3 1.9tdi/110le jó választás lenne?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy jó autók, fogyasztásuk is jó stb...
Akinek van, vagy volt már pár sort írhatna róla, pl mennyire mennek stb...
2012. nov. 2. 13:03
11/15 Viktor.K válasza:
Igazából vehetsz golf3-mast, csak olaj, ékszíj, vezérműszíjcserénél, a főtengely csavarját is cseréld :)
12/15 anonim válasza:
Tudod öreg, megleszel te góf meg mindenféle autó nélkül is, majd ha taxizol akkor vegyél olajkályhát, de annak csak csillagosat vagy propellereset, azok még tudtak 15 éve motort gyártani, addig az üzemanyag neve benzin, aztán nem szál mindegy hogy mivel mész el A-ból B-be?
13/15 A kérdező kommentje:
"Lassan rájöhetnének már az emberek, hogy a benzin fűnyíróba meg motorkerékpárokba való.."
Nem mindegy, mert ha egyszer autót akarok, akkor nem szart veszek.
2012. nov. 12. 15:20
14/15 Skultéti Gábor válasza:
Hi a golf3 tulajdonosnak tiszteletem, nekem 1.8-as benzines Vw ventom van, 4.8-5.5-ös fogyasztással, most 11év elteltével fogok először a motorhoz nyúlni, felúitatni a hengerfejet,generalozni a motort. 1.1t-át, vígan elmozgatja, és nem kérdez vissza ha lenyomom a gázpedált, tuning nélkűl. Azt nem vitatom fél tonnás utánfutóval már nem olyan eleven, de én elégedett vagyok vele, és a 11év alatt megevett egy szelepfedél tömítés, és egy főtengely szimering sem volt extra kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!