Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mz ETZ 250, vagy Jawa 350 a...

Mz ETZ 250, vagy Jawa 350 a jobb választás?

Figyelt kérdés
Én egyik motorral sem mentem még, de nagyon húzok a Jawa 350 638 elé. Jobban tetszik maga a motor, meg a hangja is. Csak azt nem tudom hogy melyik a megbízhatóbb? Eddig úgy néz ki hogy Jawa lesz, de ha az ETZ-t jobban megéri venni, kkor lehet hogy meggondolom magam. Indoklást és saját tapasztalatot kérnék.
2012. okt. 31. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Eddigi tapasztalataim alapjan csakis es kizarolag az MZ-t javaslom,a Jawanak szerintem (es felenk kozismerten) megbizhatatalan az elektronikaja,ket motoros havernak is volt-eggyikuk eladta az ovet es vett egy masikat es ugyanazok a problemak merultek fel idovel(tehat 3-bol 3 problemas volt)-alandoan gond volt a toltesel,gyujtassal.persze mi javitottuk a motorjainkat es meg "kolkok" voltunk akkortajt (17-20 evesek),de voltak MZ-k is bandaban (nekem is az volt) azokat is mi magunk javitottuk szukseg szerint es nem voltak gondok veluk,az viszont teny hogy az MZ brummogasatol meg a legelfogultabb tulajoknak is felal a szor a hatan,reszemrol ennyi.
2012. okt. 31. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
A 350-es nem jó... Egyszerűen rossz konstrukció. Inkább ETZ, de más Jawa is jó lenne. (ETZ megbízhatóbb a 350-esnél, és hasonlóképpen megy is.)
2012. okt. 31. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
A Jawa 350-es motor tényleg egy rossz konstrukció + még az elektronikája is.A régi Jawa 250-esek is jobb motorok voltak.Több évig motoroztam ilyeneken.Semmiképp sem ajánlom a 350-est.Az MZ-vel nincs saját tapasztalatom de sok jót hallottam róla.Modernabb jobb motorja,gyujtása és felfüggestése van.Inkább az MZ-t vegyed.
2012. okt. 31. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!