4 közül melyiket ajánlod? Citroen Jumper peugeot boxer fiat ducato ford transit 2.3 130 LE környékiek. Vagy felett. megbízhatóság! , szerviz háttér. (2012 évjárat)
ár nagyon hasonló, de pl psa csoport hitele kedvezőbb, viszont francia autóval van már rossz élményem (renault master).
(inkább ford, fiat fele hajlok. )
nemzetközi használat, havi 12.000 km pályán.
(nem baj ha olyan ír aki látott is ilyet, és nem annyit, hogy "attól függ" meg "változó") mint tudjuk ebből 3 ugyan azzal a kasznival jön ki. így elsősorban a megbízhatóság, stabilitás, élettartam a fontos szempont.
az imént kiszámoltam: 300 al drágább a nagy motor, ez a teljes költség 4% -a. 100 al több a kezdőrészletem, azt hiszem ha már ekkora lépést teszek, ez már akár bele is férhet, ha ez által majd 5 éves korában nem fogok hetente garázsban állni vele....
a városomban 2!! fiat szalon van.. nem is értem...
az egyik nem hivatalos. igy lehet vele egyezkedni. megmondtam neki: konkurencia ennyiért adja. csinálj olyan ajánlatot, hogy ne menjek a konkurenciához. így a 3 márka közül is a legolcsobban kapom meg. kezdem elhinni, hogy össze fog jönni.
Igen, így kell ezt csinálni. Meg meg kell nézni nincsenek-e valahol elfekvőben ilyen tavalyi évjáratú, de 0km-es autók.
Hogyan szeretnéd végezni a szakmát? Van ismeretség, aki fuvart ad, esetleg cégnek mindig ugyanazt?
szerdán adták el alólam az autót, és most munkahely teremtési pályázattal az önrészt adná állam.
van 2-3 kontaktom, a volt fönököm több furgonra fuvar szervező, meg még megvan a DHL es srác száma, akitől hoztam fixet. minden klappol, csak idegtépő 4 hónap mire átkozott feltételeknek megfelelsz, kismilió kitétel, 1 év mulva kérdezz rám priviben hogy állok. elmondom megérte e. összes fuvaros sír, de mindegyik bővitette a flottát. ha nem lenne fuvar nem venne autót, ha nem érné meg, nem tartaná meg, szal... kitartás. azon ritka helyzetben vagyok, nincs mit vesztenem, csak annyit : ha nem vágok bele az a veszteség.
kamiont nem üzemeltetnék, horror. fuvarokat kamion méretre tervezik, de van ami szétszedhető kicsikre- 2 hete 1600 kmt mentem kb 30kg árúval!!!. vagy max leszerződök csomagküldő alá.
ad napi x et abból hozd ki a 80 csomagot városban.
de én adottságaimmal nemzetközi pálya várható.
nem akartam soha furgonos lenni, de ezzel még be tudok menni a szőlő telkünkre is hétvégén, beteszek 1 matracot azt hétvége a dunaparton, szal lazaság.
kezd meglenni az a mérhetetlen előnyöm hogy ismernek.
annyi cégnél megfordúltam 2 év alatt. mult péntek éjfélkor magamra maradtam cseh határon 1 szál semmivel. 40 mp mulva találtam 1 volt kolegát, aki segített. mert idegenek nem. mondtam neki is ezt: ő is csak: hlye lennél kihagyni.
mondok jobbat: felgumizni!
1x volt defektem, tköm leszállt mire felraktam rá!
70 ft autópálya km díj!!!!!!!!
majdnem csak a kamion pályadíjból elhozom az árút, ha kicsi.
erre meg évi 25.000 ft
az se teljesen mindegy 10L eszik vagy 35t amíg megkapod első fizudat! zsebbe nyúlós!
azt tévedj el mindjárt első kanyaron 100km felesleges kocsikázás és csődbe is mentél :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!