Első autónak Citroen Xsara? Max 350 e!
Nem. Ennyiből Swiftet vagy F Astrát, esetleg régebbi gépeket nézegess. De a Swift a befutó.
A régi francia gépek érdekes parajelenségeket képesek produkálni.
Xsarát ennyiért csak leharcoltat kapsz szerintem.
Vagy tegyél mellé még egy százast vagy vegyél pl Astrát vagy Golf 2-t.
Amúgy nekem volt Xsarám meg voltam vele elégedve kényelmes volt nagyon.
Citroen? Viccelsz???
Egy Opel Astra (F)/Corsa (B) tökéletes ennyiért.
4-es válaszolónak: Azért nem mondanám, hogy az F-es Astra kényelmetlen lenne! Többször mentünk vele külföldre nyaralni, egyáltalán nem volt rossz. [mondjuk a Start Astra hátsó fejtámla nélkül hosszú úton az szörnyű lehet!] Az persze igaz, hogy az olasz/francia autók kifejezetten kényelmesek, utaztam már egy jó párral, hosszabb-rövidebb távon. (Renault Laguna, Fiat Tipo, Alfa Romeo 75 és még sokan mások)
3-as válaszolónak: (és a kérdezőnek is) Corsa B-t ne vegyél, mivel hajlamos elektromos zárlat miatt kigyulladni! Többször hallottam ilyet, egyiket személyesen a munkatársamtól, akinek a biztonsági őrök jöttek szólni, hogy övé-e az a fehér Corsa, mert éppen lángokban áll.
Szerintem meg nyugodtan vegyél Xsara-t, megtanulni vezetni rajta jó az, csak az a lényeg, hogy jól utána kell járni, hogy műszakilag jó állapotú legyen.
A rohadt német autók dicsőítése...
Nyugodtan vegyél xsarát, abból is kombit.
Nagyon jó gépek. Megbízható, kényelmes autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!