Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak Citroen Xsara?...

Első autónak Citroen Xsara? Max 350 e!

Figyelt kérdés
Jó választás?
2012. okt. 22. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Ennyiből Swiftet vagy F Astrát, esetleg régebbi gépeket nézegess. De a Swift a befutó.

A régi francia gépek érdekes parajelenségeket képesek produkálni.

2012. okt. 22. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Xsarát ennyiért csak leharcoltat kapsz szerintem.

Vagy tegyél mellé még egy százast vagy vegyél pl Astrát vagy Golf 2-t.

Amúgy nekem volt Xsarám meg voltam vele elégedve kényelmes volt nagyon.

2012. okt. 22. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
28%

Citroen? Viccelsz???

Egy Opel Astra (F)/Corsa (B) tökéletes ennyiért.

2012. okt. 22. 11:50
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Azért ha valaki próbált már Xsarát, meg F Astrát az tudja, hogy a kettő közt zongorázni lehetne a különbséget utazási komfortban. Az Astra egy fapad fos ahhoz képest. Ha jó állapotút találsz ennyiért (amit kétlek) akkor vedd meg nyugodtan. Esetleg Peugeot 306 alternatívaként.
2012. okt. 22. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:

4-es válaszolónak: Azért nem mondanám, hogy az F-es Astra kényelmetlen lenne! Többször mentünk vele külföldre nyaralni, egyáltalán nem volt rossz. [mondjuk a Start Astra hátsó fejtámla nélkül hosszú úton az szörnyű lehet!] Az persze igaz, hogy az olasz/francia autók kifejezetten kényelmesek, utaztam már egy jó párral, hosszabb-rövidebb távon. (Renault Laguna, Fiat Tipo, Alfa Romeo 75 és még sokan mások)

3-as válaszolónak: (és a kérdezőnek is) Corsa B-t ne vegyél, mivel hajlamos elektromos zárlat miatt kigyulladni! Többször hallottam ilyet, egyiket személyesen a munkatársamtól, akinek a biztonsági őrök jöttek szólni, hogy övé-e az a fehér Corsa, mert éppen lángokban áll.

Szerintem meg nyugodtan vegyél Xsara-t, megtanulni vezetni rajta jó az, csak az a lényeg, hogy jól utána kell járni, hogy műszakilag jó állapotú legyen.

2012. dec. 29. 17:29
 6/8 taki9333 ***** válasza:
0%
Francia autót a helyedbe elfelejteném mert sz*r mind. Valami német autót vegyél az a tuti. Ja és aki leszolta az f astrat annak üzenem h lehet h kényelmesebb a francia autót, de h soha az éledbe nem előzöd meg az én astrámat azzal az autóval az biztos.
2013. jan. 27. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Muhaha. Valószínű, hogy az érdekel, hogy melyiknek jobb a gyorsulása. Franciából évekkel fiatalabbat kapsz, sokkal kényelmesebbet, felszereltebbet. Ez a "német autó a tuti" hozzáállás már szánalmas.
2013. jan. 27. 11:58
 8/8 anonim válasza:

A rohadt német autók dicsőítése...

Nyugodtan vegyél xsarát, abból is kombit.

Nagyon jó gépek. Megbízható, kényelmes autó.

2013. júl. 6. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!