4 közül melyiket ajánlod? Citroen Jumper peugeot boxer fiat ducato ford transit 2.3 130 LE környékiek. Vagy felett. megbízhatóság! , szerviz háttér. (2012 évjárat)
ár nagyon hasonló, de pl psa csoport hitele kedvezőbb, viszont francia autóval van már rossz élményem (renault master).
(inkább ford, fiat fele hajlok. )
nemzetközi használat, havi 12.000 km pályán.
(nem baj ha olyan ír aki látott is ilyet, és nem annyit, hogy "attól függ" meg "változó") mint tudjuk ebből 3 ugyan azzal a kasznival jön ki. így elsősorban a megbízhatóság, stabilitás, élettartam a fontos szempont.
Csak és kizárólag a Fiat Ducato!
A Citroen, Peugeot, Ford-ban mindben ugyanaz a takony, használhatatlan 2.2-es Ford motor van. És ez a NÉMET Ford motor teszi tönkre a Citroent, Peugeot.
A Fiat azonban Fiat/Iveco motoros, az egy sokkal megbízhatóbb, jobb konstrukció.
Egyébként a kasztnit tekintve a Fiat, Citroen, Peugeot tök egyforma, de utóbbiakba sajnos a Ford motorokat pakolták, amik tényleg sz@rt nem érnek.
köszi. még annyit: ki mennyit használta ezeket.
ford csak 2.2
fiat: 2.3 3L
psa is 2.2 3L
hasonlóakat olvasok másutt is.
per pill ducato maxi felé hajlok, van 17 m3 es, ami fordbol nincs.
3x rohadtam le ut szélén francia autóval 1 év alatt. olasszal 1x se.
fordon kívüli német meg megfizethetetlen. 1 merci/wv áráért 2 fiatot adnak.
van valami öszvér opel is a kategoriában, arról valaki?
Ford transit!
Nemzetközire öngyilkosság a jumper/boxer/ducato hármasból választani... Rettenetesen sz@r kialakítású a vezetőülésük. Salzburgnál már sírva szállnál ki az autóból, ezt garantálom.
Amúgy volt egyszer egy utam Békéscsaba-Prága-Békéscsaba... (jumper) Hát azt a hátfájást nem kívánom Orbánnak de még a kétféle szemű Matolcsynak sem! (és ez nagy szó)
Arról nem is beszélve, hogy elektronikai/ergonómiai szempontból ez a J-B-D hármas egy katasztrófa.
még annyival megspékelődött:
euro 4
vagy euro 5 el számoljak?
bementem fiathoz, 17m3 150LE euro5 2.3 motor fér bele a keretbe.
fordbol csak 14m3 ig van, 140LE. a 3m3 is köbméter!
látok nemzetköziben P C F triót, de hirtelen nem rémlik sok ford nemzetközi pályán. netto 130ft al több a mai lista áron a fiat mint a ford, de 3m3 el nagyobb.
mr.flash! Konkrétan megmondta a kérdező, hogy a 2.2 körüli motorra pályázik. Innentől kezdve meg ami esélyes az a Citroen, Peugeot, Fordból a 2.2-es, vagy Fiatból a 2.3-as.
Ezek közül megy egyértelműen csak a Fiatot szabad, mert az a Ford féle 2.2-es motor egy hulladék.
És igen: Ford motor van a Citroenben, és a Peugeotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!