Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak fél misi körül...

Első autónak fél misi körül milyen kombit vennétek?

Figyelt kérdés
Szeretnék lassan egy kocsit venni. 500ezer körül és minden képpen kombit szeretnék. Mivel lehet a legjobb választás?

2012. okt. 24. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem ford focus kombim volt. dízeles. Nem bántam meg, az ég világon nem volt semmi baja évekig, csak kötelező szervizelés. Sajna el kellett adnom :(
2012. okt. 24. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Jó állapotú Opel Astra F Caravan vagy méginkább egy Nissan Almera.
2012. okt. 24. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy ennyiért már találni Mondeo MKII kombit is szerintem.
2012. okt. 24. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:

F Astra mellett nekem is a voksom. 1.6/1.8 8v, és kimegy a világból. 1.4 8V is elég, ha nem versenyautót szeretnél.

Vagy Skoda Felicia kombi is megbízható még, esetleg Fabia Kombi

2012. okt. 24. 23:03
 5/8 smitwesson ***** válasza:
golf3 variant
2012. okt. 24. 23:34
 6/8 A kérdező kommentje:
opel vectra?
2012. okt. 30. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Vectra B-re gondolsz gondolom. Inkább ne. Maga a kocsi megbízható, mint minden Opel, nem rozsdásodik, de a korai Ecotec blokkok vannak benne, amik még kifforatlanok voltak abban az időszakban, többek között konstrukciós hiba miatt eszik az olajat. AGR(EGR) szelepre nagyon érzékenyek, az meg 100ezer forintos tétel. (Bár le is lehet zárni, ez a költségkímélőbb módszer.) Az újabb Ecotec bokkok (Twinport) már jók, de azok már C Vectrától kerültek beszerelésre, ami meg nem fél milla környékén van.

Régi Opel blokkok közül a 8szelepesek a világból kimennek, mérhetetlenül igénytelenek, indul, megy, megáll.

Ha esetleg találsz 8szeleps B Vectrát, az tökéletes, de általában ritkák.

F Astra Caravanból meg annyi 8 szelepes van, hogy Dunát lehetne rekeszteni.

2012. nov. 1. 19:49
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. nov. 5. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!