Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehéz megtanulni robogót vezetni?

Nehéz megtanulni robogót vezetni?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm nekem adja a robogóját, mert neki már nagymotor kellett. Én viszont még nem rendelkezem semmilyen jogosítvánnyal. Tudtommal viszont a robogóhoz is kell jogsi, csak nem olyan, mint a kocsikhoz. Most szeretném letenni, hogy én is vezethessem a gépet, (titokban nekem is egy szép komoly, nagy motor az álmom, de arra még kicsit várnom kell) szóval most jó lesz ez is, ha már így az "ölembe szakadt". Arra lennék kíváncsi, hogy nehéz a kresszviszga? Maga a vezetése a robogónak, nem lehet kiingani, vagy hogy mondjam? Elég veszélyes, ha menet közben kicsúszik a kereke, inkább bele sem gondolok. Másik kérdésem pedig, hogy mennyibe kerül és milyen típusú jogsit adnak majd? Köszönöm ha segítetek!

A robogó egy Suzuki estilete modell lenne.

2012. okt. 14. 09:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyű robogót vezetni, de lehet nem valami agyontuningolt 70 ccm-el kéne először menni, bár azt is egy óta alatt meg lehet szokni :D
2012. okt. 14. 13:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! :) Akkor lehet, tényleg leteszem kocsira, ha az jó a robogóra is, azt hittem arra külön jogsi kell, még ha kocsit tudnék is vezetni,de akkor nem szükséges. Így már értem! :)
2012. okt. 15. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!