Ezt a hölgy tulajdonos dolgot sosem vetkőzzük már le?
Minden autó hirdetésben ott van hogy hölgy tulajdonostól eladó a kocsi,mintha az bármit is jelentene vagy garancia lenne.Holott mindenki tudja hogy egy fickó sokkal jobban vigyáz az autójára mint egy nő.
Nem lehetne már ezt a hölgy tulajdonozást abba hagyni?
Én ilyenről még nem is hallottam.
Fel kell mérni az állapotát és az alapján kell meghatározni.
Sose! Birka nép a magyar.
Ez olyan mint a kilométer óra kérdése:)
Nem számít mennyiről van visszatekerve a lényeg az, hogy éppen 100 ezer körül legyen. Bontószökevényeknél meg max 200 körül.
Vagy akár a nem dohányzó dolog. Nem számít hány helyen van kiégetve a kárpit.
Meg a másik amitől hülyét kapok az az új sláger hogy "kihasználatlanság miatt eladó".
Hogy néhány családban nem tudják tankolni azt megértem,na de hogy minden autónál ez van?!
Ráadásul néhány hülye odaírja hogy kihasználatlanság miatt eladó vagy ELCSERÉLHETŐ.Akkor most ha cserélek vele,azt már használni fogja?!
Egyszer hirdettem egy kocsit, felhívtak, és kérdezi egy nő hogy hölgy tulaja van a kocsinak? Mondom nem. Erre letette a telefont. Akkor még mindig van igény a hölgy tulajokra.
Mert ők ügyesek parkoláskor, mindig betartják az olajcserét és odafigyelnek a rendellenes zajokra a motorban. Képesek egy éjszakát a kocsi alatt feküdni hogy megtudják mi ciripel a futóműben.
Ezért vennék én is női tulajtól autót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!