F Astrások, milyennek tartjátok a kocsitokat?
Nekem egy 93-as 2.0 gsi astrám volt lexmaul motor tuninggal, ezért nem hiszem hogy az a tipikus fogyasztást produkálta. városban kb12L volt.
Eléggé megbízható kocsik egyébként, a motortérbe ezeket kellet cserélnem kb 5 év alatt: feszítő görgő, alapjárati motor. A legnagyobb összeg sem érte el a 20 ezret (gyári alkatrész) (KB 7éve) Bontóban is van bőven alkatrész.
A rozsda leginkább attól függ, hogy az előző gazdái garázsban tartották-e, vagy nem. Az enyémnek a hátsó sárvédő kerékjárata rohadt.
A fenntartása nem nagy összeg, ha a fizetni valóról van szó. (de a biztosítási összeg, azért kérdéses)(friss jogsi)
Üdv
nekem egy 95 astram van 11 éve 1.4 se motoral 82l ami lenegndás par aprob dolgot kelelt cserélni amitt minden autónál amugy is kell cserélni idővel:pl kipufogo és lengés csillapitok de a meg ékszij de semmi panasz nincs !
Rozsdásodni igaz a hátsó ivnél szokas de nekem nem kezdet el mert németböl van a kocsi és nagyon jol birja a festés meg az alvázvédelem is ! de fö a biztonság elöre és hátra vettem sárvédö betétett ami megakadályoza h sár szutyok kerüljön az évhez.
10 ezer ft ez is ki pipálhatod és egy életen át kiszolgal ha vigyázol rá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!