Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » F Astrások, milyennek tartjáto...

F Astrások, milyennek tartjátok a kocsitokat?

Figyelt kérdés
Mindentéren érdekel a jellemzés. Megbízhatóság, biztonság, motorfajták, rozsdásodás, fogyasztás, alkatrészárak, fenntartás, ilyenek. Köszönöm!

2012. aug. 19. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy 93-as 2.0 gsi astrám volt lexmaul motor tuninggal, ezért nem hiszem hogy az a tipikus fogyasztást produkálta. városban kb12L volt.

Eléggé megbízható kocsik egyébként, a motortérbe ezeket kellet cserélnem kb 5 év alatt: feszítő görgő, alapjárati motor. A legnagyobb összeg sem érte el a 20 ezret (gyári alkatrész) (KB 7éve) Bontóban is van bőven alkatrész.

A rozsda leginkább attól függ, hogy az előző gazdái garázsban tartották-e, vagy nem. Az enyémnek a hátsó sárvédő kerékjárata rohadt.

A fenntartása nem nagy összeg, ha a fizetni valóról van szó. (de a biztosítási összeg, azért kérdéses)(friss jogsi)

2012. aug. 20. 01:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Üdv

nekem egy 95 astram van 11 éve 1.4 se motoral 82l ami lenegndás par aprob dolgot kelelt cserélni amitt minden autónál amugy is kell cserélni idővel:pl kipufogo és lengés csillapitok de a meg ékszij de semmi panasz nincs !

Rozsdásodni igaz a hátsó ivnél szokas de nekem nem kezdet el mert németböl van a kocsi és nagyon jol birja a festés meg az alvázvédelem is ! de fö a biztonság elöre és hátra vettem sárvédö betétett ami megakadályoza h sár szutyok kerüljön az évhez.

10 ezer ft ez is ki pipálhatod és egy életen át kiszolgal ha vigyázol rá !

2013. jan. 2. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
fent elirtam "94 Astram van "
2013. jan. 2. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!