Nem, mivel minden nap használom és időm sincs reggel ezzel szórakozni így nem foglalkozok vele, egyedül a féket próbálom ki meg a gumikra vetek egy pillantást. Amikor hosszabb útra indulok évente kb 2-3 alkalommal maximum akkor nyilván jobban átnézem de akkor is inkább a fékolajat, a motorolajat az ablakmosót, a lámpákat gyorsan megnézem főleg amiket ritkán használok pl.: ködlámpa, sosem lehet tudni mikor kellhet. De nem viszem túlzásba. Kb 2-3 havonta egy hétvégi napon szoktam mindent alaposabban átnézni akkor egy kisebb karbantartást is végzek rajta kicsit letörölgetek mindent. Meg fél évente akkor mindent átnézek a drótok állapotát amik ugye nem kötelezőek, akkor letakarítom az olajmaradványokat meg egyéb marhaságokat, akkor a gumikat szoktam kitakarítani főleg a bordamintázatból a dzsuvát.
2012. szept. 17. 18:59
3/12 anonim válasza:
hát még nem láttam olyat, aki megcsinálta volna...
2012. szept. 17. 19:00
4/12 anonim válasza:
Nem igazán. A kormányt úgyis észreveszed még a parkolóban, ha nem jó, a rendszámtáblát meg szoktam nézni, de nem szándékosan. Ugye elől alapból látom, a csomagtartóba általában beteszek valamit, tehát hátul is látom.
A gumikra ránézek.
Én havonta 1x csinálok egy nagyobb ellenőrzést.
2012. szept. 17. 19:02
5/12 anonim válasza:
Én utoljára a forgalmi vizsgámon csináltam meg ezeket. :D
Mondjuk a gumikra rá szoktam nézni hetente hogy mennyi a nyomás. A lámpákat meg úgy is látom amikor kiállok a garázsból és kiszállok becsukni az ajtót+ a kaput. A többi meg úgy is kiderül amikor kiállok az utcára) (Még mielőtt közveszélyes állatnak lennék titulálva, megemlítem hogy falun lakom ott is az utolsó előtti utca utolsó házában. :D Szóval itt a napi forgalom kb 2 autó, de van hogy annyi se.)
2012. szept. 17. 19:04
6/12 anonim válasza:
Ja és a fékolaj, motorolaj, hűtőfolyadék szintet havonta megnézem.
2012. szept. 17. 19:05
7/12 anonim válasza:
*fékfolyadék
2012. szept. 17. 19:18
8/12 anonim válasza:
Igaz.
2012. szept. 17. 19:27
9/12 anonim válasza:
Meg. kaki,pisi fogmosás
2012. szept. 17. 19:52
10/12 anonim válasza:
25 évvel ezelőtt egyszer megcsináltam.
:D
Az egész csak arra jó, hogy mondhassam a kötekedő rendőrnek, hogy "Az indulás előtti ellenőrzéskor még jó volt!"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!