Melyik vezetési stílus a gazdaságosabb üzemanyag fogyasztás szempontjából? A kissé sportosabb elindulás, intenzív gyorsítással, vagy a "normál" indulás?
Szerintem a te módszered takarékosabb, bár kinek mi.
Szal igazából én a kettő közötti átmenetre szavazok, de fölösleges erről vitázni, nagy különbség nincs, akkor lenne, ha a sógrod verné neki mint az állat.
Hát nem tudom, de nekem kb. 2 napja mondták ezt, hogy intenzívebb gyorsításnál ki lehet hozni jobb fogyasztást. Szerintem van bent valami, mert egybe szépen megmozdul az autó, rakod kettő, három, négy, mindegyik sebességbe még eléred pl. az 50-et.
Ez lehet hosszabb idő, mintha egy, kihúz kettő, 3-ba 50-ig, majd teszel egy 4.et, és tartod a sebességet.
Azt amit az első írt ne csináld, ne hagyj ki sebességet.
most én is ráálltam erre az intenzívebbre, bár nem tudok fogyasztást számolni megint, mert hazafele vettem érsze nagyon kevés a benzín, tettem bele 10 litert mert itthon van még pár liter és azt akarom beletenni, meg ma nagyon sportosra fogtam a témát, nem volt ritka az 5000-es fordulat sem, kicsit kiengedtem a gőzt, meg az autónak is néha kell hogy mutasson is valamit az óra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!