Elindulás? Valami cink van?
Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy imádok motorozni :D Van is egy négy sebességes motorom. A probléma az lenne, hogy mikor egyedül motorozok mindig minden megy királyul, jól váltok megy az elindulás stb.., de mikor a haverokkal motorozok mindig elrontok valamit :D van amikor rosszul váltok, DE ami a legjobban felhúz az az hogy szinte minden 3. elindulásnál lefullasztom a motort mikor "egy haverral motorozok" és mondjuk egy stop tábla után készülünk elindulni :D nem tudom ez miért van..:S talán azért mert még nem tudom kezelni rendesen a motort? bár nem hiszem hogy ez lenne mivel ha egyedül motorozok akkor 20-ból 20x elindulok hibátlanul..nem tudom, ti mit gondoltok?2012. szept. 7. 19:31
1/7 anonim válasza:
Ráparázol, hogy haver előtt beégsz. Ennyi.
2/7 ~Hannaa válasza:
Igen,az egy jó hülye kérdés volt;D
3/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor mindig ezt fogom csinálni? xD vagy idővel elmúlik?
2012. szept. 7. 19:36
4/7 anonim válasza:
Szerintem elmúlik... Amúgy én is volt, hogy beadtam, hogy fúúú de tudok ötvenessel kaparni amikor elindulok a murván... Aztán 4 lefulladás után feladtam:D De azóta megy. Egyébként, ha a haverod pl lefulladna lehet elmúlna a probléma... Az a vicces, hogy nem is tudatos.:D DE próbálj jobban koncentrálni a motorozásra, és inkább élvezni azt, ellazulni, szerintem a bénázások száma csökkenne.
5/7 A kérdező kommentje:
hát jól van megpróbálok csak a motorozásra koncentrálni és nem figyelem majd azt akivel motorozok :D
egyébként most, hogy elgondolkodtam az egészen rájöttem, hogy sokkal jobban élvezem a dolgot ha egyedül motorozok valahogy jobban összhangba vagyok az úttal a forgalommal és a motorommal
2012. szept. 7. 20:57
6/7 anonim válasza:
Ha jó haverok, akkor veled együtt röhögnek, legalább lesz beszédtéma..
Ha pedig nem igaz barátok, és rajtad röhögnek vagy a hátad mögött susmognak róla, akkor tényleg nincs értelme velük motorozni, és főleg nincs értelme a véleményükre adni.
Szóval rosszul nem járhatsz, motorozz csak akár egyedül, akár velük. Majdcsak kiderül, ha rosszul választottad meg őket.
7/7 anonim válasza:
Majd rájössz jó ám haverokkal motorozni, ha lefulladsz meg tényleg csak egy nevetés és kész...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!