Problémám van a benzines autó vezetésével! Mit tudok tenni?
Ha nem az alföldön laksz, menj egy emelkedős mellékutcába, és az aljától az utca végéig, elindul - megáll elindul - megáll...
Ha emelkedőn ráérzel, bárhol simán menni fog az indulás.
Jó gyakorlást, sok sikert hozzá!
Indulásnál mindig nyomj egy kis gázt is.
Meg figyelj arra hogy ha kezd leesni a fordulat akkor kuplungot csúsztasd picit, vagy válts lejjebb.
Menj ki vele valami üres placcra (áruház parkoló bejárattól legtávolabbi vége, faluvégi kis utcácska stb.) és gyakorold az elindulást. A kuplungot ugyanúgy kell kezelni (gondolom az megy - szépen finoman ráengedni, de mégis határozottan, nem 15 percig csúsztatva), egy kicsivel magasabb fordulat kellene neki és menni fog az.
Először a kuplung lassú felengedésével próbáld ki hogy hol kezd fogni (ugye esni a fordulatszám van mozdulni a kocsi), onnantól még egy kis gáz, közben kuplung fel és már gurulsz is.
A hugom is lefulladt (ráadásul dízellel) ötször egy kereszteződésben amikor ennyire izgult. Szóval csak nyugodtan, sokmillióan járunk benzinessel, szóval nem akkora tudomány kezelni.
ezzel lehet, h nekem is meggyűlik majd a bajom. nem hivatalosan benzinesen tanultam, aztán hivatalosan dízelen, és közben vettünk mi is egy dízelt.
tekintettel szerény anyagi lehetőségeimre, az első saját autóm egy benzines swift lesz. remélem nem égek be vele minden egyes pirosnál :)
gyakorolni kell, aztán sztem menni fog.
Nem akarlak megbántnani, de akkor minek van jogsid? :D Illene tudni elindulni mindenféle autóval legyen az egy 1.0 nyomatékállat swift vagy egy 3.0 tdi is akár....
menj ki gyakorlni, egyébként nem értem 1.4 benzinesünk van 132 nm 86 hp nem egy izomautó, de engedem rá a kuplungot és simán elindul :D nemtudom mi a probléma :D érezni kell
1.0-ás Swiftünk van, kuplungot finoman használva gáz nélkül is elindul :)
Bár anno friss jogsival, meg kb 600kg-val megterhelve élvezet volt vezetni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!