Ha este mér be a traffipax és a rendszámon kivül más nem látszik azt tényleg jogilag meg lehet támadni mert nem látszik az autó tipusa, szine?
Nem kell potyogtatni a könnyeidet, nem igazán érdekel. Nem megyek városon belül 90-el, nem tudom ezt honnét vetted, viszont városon kivül többel megyek mint 90 és autópályán is nehéz 130-al menni.
Illetve én nem panaszkodtam egy szóval se a büntetés miatt, mert Szlovákiában fogtak már meg komolyabb tempónál és egy átlag munkás 1 havi fizuját kellett a helyszinen kifizetni, különben lecsuknak, mégse panaszkodtam.
Igen azt gondolom, hogy Te bevonnád a jogsimat fél évre, mert a Magyar ember ilyen, végtelenül irigy, ha amásiknak több van mint neki és arra törekszik erején felül is, hogy kitoljon vele. Hát Te is egy ilyen kis féltékeny pont vagy, csak azt nem értem miért kell itt beleokoskodnod mindenbe... Te menjél továbbra is 90-el, vagy amennyivel akarsz, majd megelőzlek és kész ez igy van rendjén. Nem pedig a bosszuskodás állandóan!
Meg tudok állni biztonságosan:
Ford Focus 80kmh-ról 39méteren áll meg.
Az én autómmal 100kmh-ról 36 méter alatt.
A többi a Te dolgod, de nyilván jössz nekem, a reflexel, meg rutinnal...
"Ford Focus 80kmh-ról 39méteren áll meg.
Az én autómmal 100kmh-ról 36 méter alatt. "
Attól, hogy két autó más műszaki fejlettségi szinten van, még ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk.
Találtam egy cikket [link]
Úgyhogy lehet fellebezni.
Én még mindig azt mondom, ha szeretnél sietni, akkor érdemes egy ilyen Li-t beszerezni (Laser Interceptor) nekem 4 fej van elöl és 4 hátul. 2km-ről érzékel és blokkol is, teljesen JTG az autó ami azt jelenti, hogy nem lehet bemérni, tehát mehetek integetve és vigyorogva a FAMA3 mellett es nem fog nekik kiirni adatot! A helyi rendőrök már ismernek, tudják, hogy nincs is értelme rám pazarolniuk, csak biccentenek egyet.
4fej, beszereléssel együtt 300k volt, ami szerintem már többszörösen visszajött a megtett 350.000km alatt, mivel még egyszer sem állitottak meg, csak Szlovákiában kétszer mozgó autóból radarral mérve és arra ez nem jó.
Aki be szeretné tartani a szabályokat, szive joga, jól teszi!
ma 13:37:
A lézerblokkolót nemrég tiltották be. Tehát ha elkapnak, annak csúnya vége lesz anyagilag. Vagy így, vagy úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!