Traffipax ha lekap, mennyi idő múlva küldik a csekket?
Ne te legyél felháborodva azért mert nem tartottad be a szabályokat.
Egyébként jellemzően több hónap után küldik ki, 4-6, mivel talán két központ van az országban és az összes büntetést ott dolgozzák fel. Láttam már az úttal párhuzamosan parkoló autóból mérni és láttam már az útra merőlegesből is, mindkettőt rendszeresen 2-3 hetente. Szóval a helyzetéből nem következtethetsz rá.
Legközelebb ne lépd túl ennyivel, vagy legalább ismert szakaszon.
"Egyik ismerősöm 2-3 hónapja kapta meg a tavaly AUGUSZTUSI büntit..."
Jó hülye volt, ha befizette.
A rendőrségnek 2 hónapja van a határozat meghozatalára. Ha nem hoznak addig határozatot, a dolog elévült.
Nem vagyok híve ennek a gyorsan hajtunk aztán keresünk kibúvót életstílusnak, ellenben a szabályok a rendőrségre is vonatkoznak. (Sőt erkülcsileg rájuk mégjobban vonatkozik, hiszen a szabályok betartatása is feladatuk).
"Egyébként jellemzően több hónap után küldik ki, 4-6, " a qva 'nnyukat, én eddig mindig megkaptam 3 héten belül.
" mivel talán két központ van az országban és az összes büntetést ott dolgozzák fel"
Egy, Szombathelyen.
Ha július 5ig nem kapsz csekket, akkor megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!