Ma megbüntettek a bkv-n. Volt jegyem de elfelejtettem lyukasztani. A személyimet odaadtam, de nem íram alá a büntetést, így csekket sem adott. Szerintetek be kell fizetnem a büntetést?
"Keress 3,4 barátot akik azt mondják a bkv-nak, hogy veled voltak, és tényleg csak elfelejtettél lyukasztani."
És ez mégis kit érdekel?
A TESCO-banm is kitolod a kosarat, aztán ha elkap a biztonsági őr, odaállsz 3 barétoddal akik bizonyítják, hogy nem lopni akartál, hanem TÉNYLEG csak felfelejtetted, hogy fizetni is kell?
Ne már :D
Kapod a 16 ezres bírságot, hogyne, küldik is ki neked.
Gondolod nem találnak meg, pláne ha már adtál személyes okiratot? Még TAJ kártya alapján is megtalálnak.
"pl mondhatom hogy ellopták/elhagytam és valaki használta."
Ezt köteles vagy a rendőrségen jelenteni, különben a te felelősséged. A bejelentés után körözik az iratot, és a bejelentés utáni felhasználás már igazolt lesz. De a felhazsnálás utáni eltűnés/lopás bejelentésnél a felhazsnálásért te felelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!