Van olyan h ha volt mindenem a bkv-n, (igazolvány, szelvény, szám beirva, fénykép) mégis vmi miatt be kell mennem az akácfa utcába, és azt mondták nem kell fizetnem, hihetek nekik? (adtak csekket ha nem mennék be 8 napon belül)
Pedig ez pótdíjnak néz ki, és általában közlik is, hogy miért kapod!
Biztos csak annyira figyeltél,mint órákon!
Azért szivatnak, mert kiskorú vagy!
A pótdíjas cuccal meg menj be minél előbb az Akácfába, de azért pénzt vigyél magaddal, mert nem lesz ingyen a dolog!
Ja, és egy érvényes bérletet is vigyél magaddal, de valami rendeset!
Te ritka hülye vagy...
Még itt sem tudod elmondani hogy miért bűntettek meg, mi is a problémád...
Így hogy vársz segítséget?
Nekem sem jött át, hogy mi a problémád... mindenesetre VAN olyan, hogy a csekken szereplő összeget nem kell befizetned. Méghozzá akkor, ha bemész 8 napon belül és befizeted a csekken vélhetően szereplő 16000 forint felét, 8000 forintot.
Ezen túlmenően, ha otthon felejtetted a bérletedet, akkor azt hiszem, 2000 forintért be lehet mutatni néhány napon (talán 3 munkanap?) belül. De csak akkor, ha az adott bérlettel már ténylegesen rendelkeztél a büntetés időpontjában - olyat nem lehet játszani már, hogy megbüntetnek és utána gyorsan veszel egy bérletet és azt lobogtatod.
tizenéves suhancok, azt hiszitek ti sz*rtátok a világot, és ugy beszélhetsz velem mintha s*ggedből rángattak volna ki... mindegy, most ki vagyok eléggé akadva az ellenőrökre, mert egy olyan miatt kellett fizetnem, amiért más egy sulyosabb hibáért egy ejnye bejnyét kap. Ha tudtam volna h fizetnem kell oda sem adom a személyimet. És tényleg utána még ott dumálgattak velem, mintha nem az előbb büntettek volna meg... Fér*gek!!
Amugy nem akartam elmagyarázni (nektek) mert elég bonyolult h miért büntettek meg, utána mégis leírtam és én vagyok most lehülyézve meg h nem figyelek! Kösz az együttérzést meg a segíteni akarást... (az előttem szólóra nem vonatkozik!!)
Jézusom te is ilyen fax nyugger vagy aki rohan a busz után fent meg vinnyog, hogy nincs ülőhelye?
Nézd már meg mit írtál te jóember:
Teljesárú jegy? Az milyen?!
Min volt pecsét? Mi az hogy nyugdíjas pecsét volt rajta? Hol? Mi?
És az ellenőr a féreg mi? Kretén hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!