Szerintetek ez mennyire női autó? Mármint a színe alapján. Sokan azt mondják ez női.
2012. szept. 12. 10:23
1/9 anonim válasza:
Uniszeksz :D Ma már egyre több ffit látni smartban, na az tényleg női autóra hajaz, de hát válság van :( Ma már nem az a király, akinek autója van, hanem az, aki tankolni is tud bele.
2/9 anonim válasza:
Abszolut unisex.
Nem egy kifejezetten nőies autó. Ha rózsaszín lenne, akkor azt mondanám, hogy női. De a piros egyáltalán nem azt jelenti.
Smart, Ford KA, dévómakiz, azok a kifejezetten női autók...
3/9 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam ezen, meg egy Fiat Stilo-n, de első autónak szerintem ez megbízhatóbb...
2012. szept. 12. 12:49
4/9 anonim válasza:
Fiat? Fehler in allen telilen!
(Fiat? hiba minden részében)
6/9 anonim válasza:
Sziíe alapján?Egy piros ferrarira is ezt mondanád? Használt kocsit nem szín hanem állapot alapján veszünk.
7/9 A kérdező kommentje:
Piros ferrariban is láttam már nőt, szal az is unisex. Természetesen nem ez alapján veszek, csak felb*sz, h a körülöttem lévő emberkék ezt mondják, ezért voltam kíváncsi, h az én ismerőseimmel van baj, vagy más is így gondolja.... Mellesleg nem Swift, Ignis vagy Ford Ka, h nőies lenne....
2012. szept. 12. 19:33
8/9 A kérdező kommentje:
+ a Fiat Stilo azért nem olyan rossz autó, Népítéleten csak nem lehet annyi ember hülye, ha 7-es átlag jött ki rá. + autónavigátoron is viszonylag jó kommenteket olvastam.
2012. szept. 12. 19:45
9/9 anonim válasza:
Nem a szine miatt mondom, de ez az autó amúgy is elég nőies, bár én férfiként nyugodtan járkálnék ilyennel ,mert szerintem nincs olyan hogy női, meg férfi autó, csak ez alkalmasabb egy nőnek, mint mondjuk egy nagy terepjáró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!