Ti hány évesen vettétek meg első autótokat?
Figyelt kérdés
Olyanokat kérdezek, akik nem kaptak semmilyen anyagi segítséget ezzel kapcsolatban.
Mennyit szántatok rá? Új autó volt, vagy használt? Kölcsönre, vagy egyben ki tudtátok fizetni?
2012. szept. 7. 14:10
1/15 anonim válasza:
23 évesen,használtan vettem, részletre
2/15 anonim válasza:
22 évesen, évekig gyűjtve, 300 ezer volt, azóta is megy :)
3/15 anonim válasza:
400 volt kp.-ben, 24 éves voltam, használt volt.
4/15 anonim válasza:
26 vagyok, nincs autóm
Párom 23 volt mikor vette az övét. Használt, 350 volt átírással mindennel együtt. Egyben fizette.
5/15 anonim válasza:
27 voltam egyben fizettem ki kp-ban. Megvenni egy dolog, utána fönntartani sokkal többe kerül.
6/15 anonim válasza:
35 évesen. 200e + átírás + amiket szereltem rajta, össz visz vagy 400e + a jogsi. Semmi hitel, összegyűjtöttem rá a pénzt, nem kértem kölcsön, nem adott bele senki, semmit.
7/15 anonim válasza:
7-évvel ezelőtt 170 ezerért átírással! :)
9/15 anonim válasza:
18 évesen, használtan, 600.000Ft-ért, egyben fizettem. 12 éves korom óta gyűjtögettem :) Most 19 vagyok.
10/15 anonim válasza:
23 évesen, egy 20 éves fiesta 200e-ért, saját, diákmunkából évek alatt kuporgatott pénzből+ a motoromat eladtam.
Nagyon állat kisautó volt, imádtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!