Szerelem első látásra?
Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy találkoztatok valakivel, egymásra néztetek és tudtátok (úgy éreztétek), hogy "Ő" az? Elmúlt az érzés? Vagy lett folytatása?2012. szept. 7. 08:50
1/4 anonim válasza:
elmúlt. amúgyis csak akkor volt ilyen, mikor szeretethiányom volt
2/4 anonim válasza:
Nekem mindkét barátommal szerelem volt első látásra.
Az első barátommal 2,5 évig voltam.
A második barátommal már 5 éve vagyunk együtt, töretlenül... :)
Szerintem nem befolyásolja a kapcsolat hosszát, hogy mikor/hogyan/hanyadik látásra szerettetek egymásba.
A lényeg hogy szeressétek egymást.
3/4 anonim válasza:
Hát igen volt ilyen elég sokszor.Az hogy elmúllik az azért van mert nem lépsz az ügy érdekében,mert én egyszer megléptem nem szórakoztam.Oda mentem és megmondtam neki rá 2 napra hogy mi a helyzet,azt mondta ő is ugyan ezt érzi-3 évig voltunk együtt és életem legjobb évei voltak.Elmúlt igaz a dolog mid kettőnk részéről de legalább nem csak egy pillantás volt hanem 3 év!!
4/4 anonim válasza:
Nekem volt egyszer, egy farsangi bálon találkoztunk és pár perc beszélgetés után már tudtam, hogy valami különleges vonzalom fűz hozzá. Ott akkor nem volt tovább, de mégsem tudtam kiverni a fejemből, kb fél év múlva össze is jöttünk.
Azóta már házasok vagyunk, van egy szép házunk és most várjuk az első babánkat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!