Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ugye milyen felületesen...

Ugye milyen felületesen újítják fél a kocsikat az Autókereskedők c. műsorban?

Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 20:20
1 2
 1/13 atilis ***** válasza:
100%
A műsor nagyon király ettől függetlenül, a műsoridő véges, ezért gondolom ennyi fér bele.
2012. szept. 6. 20:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon ötletes dolgokat csinál Ed, és a rutinmunkák mint olajcsere stb nem igen fér bele az 50 perces műsorba. A nézőket az ötletesebb dolgok érdeklik. Nekem személy szerint a Transporer T3 felújítása a kedvencem. Nagyon mókás kinézetű autó lesz belőle.
2012. szept. 6. 20:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy béna, mert szuper ügyes, csak nekem jobban tetszene, ha kitisztítaná a motorteret csili-vilire. Múltkor is úgy rakta be a lengéscsillapítót, hogy tiszta sár, por volt körülötte minden.
2012. szept. 6. 20:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Én másképp gondolom...

Az összes hibás alkatrészt kicserélik, mindent működőképessé tesznek, fényezési hibákat kijavítják, gyakran újrafényezik. Váltót újíttatnak fel, motort cserélnek (WV, Fiat500), gyakran teljes kipufogót, szervókormányt, turbót felújít (SAAB), ennyi jut hirtelen eszembe..

Belső kárpitozást, üléseket felújítják, fényszórót cserélnek ha kell...

Mit kéne ezen kívül tenni?

2012. szept. 6. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
A lemosás nem tartozik a szervízelésbe. amúgy meg ha a végén megnézed a kész autót,. midíg csillog-villog, szóval nem csak lemossák, hanem polírozzák is. Amúgy meg az ilyen elrejtett részeket kár lenne mosni, Mike szokta mondani és igaza is van, hogy az igazságot szeretné látni, nem azt hogy 2 órával az eladás előtt mosták át tetőtől talpig. engem személy szerint egy teljesen átmosott futómű és motor biztosan elriasztana, mert ot biztos hogy valamit el akarnak sumákolni.
2012. szept. 6. 20:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Szeretem,amikor "házi tanácsokat"ad..

"És most kapjuk ki a motort,majd szóljunk valakinek aki ért a váltókhoz" XD

2012. szept. 6. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Az valamelyik részeb furcsa volt ahogy a motort "díszítette", króm vackokat rakott a retkes motorra:D

De egyébként elég jól megcsinálják őket.

ui: Nem tudom emlékeztek-e még, meg néztétek-e, régebben volt discoveryn ilyen indiai autóátépítős műsor, na az nagyon gány :D

lengéscsillapító rövid volt aztán vasrudat úgy ráhegesztettek hogy csak néztem :D Meg még sok-sok ilyen XD

2012. szept. 6. 21:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Felületesen? Arról nem szól a műsor, hogy mennyi olyan csavar van, ami be van rohadva és már maximum bele törik, de egybe nem jön ki. Sokat el lehet az ilyennel szórakozni. Így is szerintem amennyit melózik rajta Ed, nem áll arányban a "haszonnal" amennyit kaszálnak rajta.
2012. szept. 6. 21:20
 9/13 kovpet ***** válasza:
Nekem inkább az tűnik fel, hogy milyen kicsi hasznuk van a kocsikon. Pedig munkadíjat nem is számolnak... Ez még Magyarországon sem érné meg, nem hogy Angliában.
2012. szept. 6. 22:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Előrebocsátanám hogy nagyon kevés részt láttam...

Igen, ami a műsorban látszik az alapján felületesen csinálják. Annál meg gondolom nem csinálnak sokkal többet mint amit mutatnak. A dolog ott kezdődik, hogy ők nem újítanak fel semmit, csak gatyába rázzák, vagy máshogy mondva ráncba szedik a kocsikat. Kb. mint amikor a szomszédom viszi műszakira a kocsiját: előtte két hétig esténként flexelés, kopácsolás meg hegesztés hallatszik káromkodással felváltva, aztán "így jó, ezt már átengedik" felkiáltással befejezi 2 nappal a műszaki előtt. Aztán fékek, kormánymű, világítás ellenőrzés és kész is.

A felújítás azért kicsit más - azért tudom, mert csinálom. A legfiatalabb motorom is 37 éves. :)

2012. szept. 6. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!