Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Annyira félek az oktatómtól....

Annyira félek az oktatómtól. Ma voltam először vezetni, és már úgy fogadott, hogy rögtön leordított! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Nagyon félek, igaz a rutinpályán sokat bénáztam, de meg sem tudtam jegyezni mit kell kikerülni meg ilyen irányjelző olyan irányjelső meg nézzek hátra meg ugy meg ugy. Mindenért csak ordibál velem. Már egyszerűen nincs is kedvem vezetni, életembe nem vezettem még motrot, erre a kezembe nyomja a kulcsot hogy tessék menjek. Egyszeűen azt se tudtam hogy kell beindítani, majd mikor szólok neki hogy segítsen, akkor elkezd ordibálni, hogy ennyit se tudok meg minden, iszonyúan rossz érzés volt. És mikor vége lett az órának, akkor megkérdezi, hogy milyen volt hogy tetszett?-hát most mit mondjak neki, nem mondhattam, hogy legszívesebben sírni lenne kedvem, mondtam neki hogy jó volt. Mikor hazaértem felhívtam azt aki a KRESZ-t tanította, egy végtelen rendes udvariaz ember. És elmondtam neki hogy mi volt, de azt mondta, hogy ő sajnos nem tud vállalni, mert csak kocsiból oktat, és már nincs más szabad oktató, más iskolába meg nem akarok menni. Olyan szomorú vagyok, már bánom, hogy elkezdtem ezt az egész jogosítványszerzést. Mit tehetnék? Annyira félek, Nem a vezetéstől félek én, hanem magától az oktatótól:(

Nagyon rössz érzés!!

Köszönöm hogy elolvastad a panaszkodásomat, és hogy segítesz nekem a te gondjaid mellett is. Köszönöm mindenkinek!

2012. aug. 31. 21:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Legközelebb ha úgy érzed ordibál veled, akkor udvariasan kérd meg, hogy vegye egy kicsit barátságosabbra a hangnemet.

Egyébként félni nem kell tőle, nem fogja átharapni a torkodat. Az egyik legbiztosabb lépés az lenne, ha tanulmányoznád a pályát - mi annakidején kaptunk egy fénymásolt lapot a pálya felülnézetével és berajzolt nyilakkal, a nyilak mellett pontokkal hogy hol és melyik irányba kell irányjelezni. Meg ezen felül valami üres betonplaccon gyakorolhatsz ismerőssel ha van rá lehetőséged. Bár a motort nem szokás kölcsönadni, ahogy barátnőt sem - szóval ne lepődj meg ha húzni fogja a száját akitől ilyesmi ügyben érdeklődsz.

De megnyugtatásul: én többévnyi motoros tapasztalattal mentem oda a rutinra, mégis ismétlés lett belőle. A gyalázatos fű túl közel jött... :P

2012. aug. 31. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Miért ne válthatnál iskolát?!

20 perces procedúra összesen, tárt karokkal fogadnak mindenhol, mert mindenki pénzből él.

Az ilyen f@szkalapot meg küldd el a pics@ba...

2012. szept. 1. 08:33
 13/13 anonim ***** válasza:

válts sulit. az én oktatóm még a hangját sem emelte fel, nemhogy üvöltött volna. ha kiabál, bizisten kiszállok, megmondom, h kérem a pénzem, aztán viszontlátás'!

sajnos sok ilyen oktató van, de szerencsére megvan a szabad választás lehetősége is. ne ilyen agyatlan idegbetegnél tanulj, mert elmegy a kedved az élettől is, nem csak a vezetéstől.

nekem annyi szerencsém volt, h az emberem tanított egy kicsit előtte, tehát nem úgy mentem oda, hogy úúúristen, mit kell csinálni ezzel a nagy vashalmazzal!? :DDD

2012. szept. 1. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!