Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Annyira félek az oktatómtól....

Annyira félek az oktatómtól. Ma voltam először vezetni, és már úgy fogadott, hogy rögtön leordított! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Nagyon félek, igaz a rutinpályán sokat bénáztam, de meg sem tudtam jegyezni mit kell kikerülni meg ilyen irányjelző olyan irányjelső meg nézzek hátra meg ugy meg ugy. Mindenért csak ordibál velem. Már egyszerűen nincs is kedvem vezetni, életembe nem vezettem még motrot, erre a kezembe nyomja a kulcsot hogy tessék menjek. Egyszeűen azt se tudtam hogy kell beindítani, majd mikor szólok neki hogy segítsen, akkor elkezd ordibálni, hogy ennyit se tudok meg minden, iszonyúan rossz érzés volt. És mikor vége lett az órának, akkor megkérdezi, hogy milyen volt hogy tetszett?-hát most mit mondjak neki, nem mondhattam, hogy legszívesebben sírni lenne kedvem, mondtam neki hogy jó volt. Mikor hazaértem felhívtam azt aki a KRESZ-t tanította, egy végtelen rendes udvariaz ember. És elmondtam neki hogy mi volt, de azt mondta, hogy ő sajnos nem tud vállalni, mert csak kocsiból oktat, és már nincs más szabad oktató, más iskolába meg nem akarok menni. Olyan szomorú vagyok, már bánom, hogy elkezdtem ezt az egész jogosítványszerzést. Mit tehetnék? Annyira félek, Nem a vezetéstől félek én, hanem magától az oktatótól:(

Nagyon rössz érzés!!

Köszönöm hogy elolvastad a panaszkodásomat, és hogy segítesz nekem a te gondjaid mellett is. Köszönöm mindenkinek!

2012. aug. 31. 21:32
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi a rengeteg helyesírási hibáért!
2012. aug. 31. 21:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Pénzed visszakéred, másik iskola. Így nem lehet. TE FIZETSZ, A PÉNZEDÉRT NE ORDÍTSANAK VELED! Kapja be az ilyen idegbeteg.
2012. aug. 31. 21:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Cserélj oktatót. Amúgy biztosan felkészült vagy a motorozásra?
2012. aug. 31. 21:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért nem mész el másik iskolába? Hagyd ott azt a barmot!
2012. aug. 31. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Úgyvan,rúgasd ki ezt a pszichopatát!
2012. aug. 31. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Véletlenül nem a Csigavérnél vagy és Szentesi Péternek hívják az oktatódat? Mert dettó ugyanez volt velem is, már kb. utáltam odajárni vezetni, pedig imádom az autókat, imádtam, hogy végre vezethetek, nagyon vártam, hogy csinálhassam a jogsit, de mindenért üvöltött, kioktatott. De aztán mióta megszereztem a jogsit, meg is köszöntem neki, hogy ilyen kemény volt, mert több mint két éve van jogsim, külföld, vidék, város, minden, sok tízezer km és még koccanásom sem volt. Így visszagondolva nagyon örülök, hogy ilyen oktatóm volt. Pont ennek volt köszönhető, hogy így megtanultam mindent. Mert mindig leordított mikor pl. nem néztem bele a holtérbe, meg minden másért is szidott, lecseszett, üvöltött. De tényleg ez így volt jó ahogy volt. LEhet most még neked is rossz, de majd ha egyedül fogsz vezetni, sokat fogsz köszönni az üvöltő oktatódnak.
2012. aug. 31. 21:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Válts mielöbb oktatót!!Így nem lehet tanulni vezetni egy idegbeteggel az anyósülésen!!
2012. aug. 31. 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:
kérjél másik oktatót, nincs abban semmi, elengedhetetlen a jó légkör főleg kint a forgalomban
2012. aug. 31. 21:47
 9/13 A kérdező kommentje:
De épp az a baj, hogy nincs már szabad oktató a cégnél, iskolát pedig egyszerűen nem tudok váltani, már hagynám a francba az egészet, de akkor kárba menne a KRESZ meg az elsősegély, pedig a KRESZ oktatót nagyon szerettem
2012. aug. 31. 22:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Figyu,ha az elméleti vizsga megvan már,és vezetsz akkor nyugodtan válthatsz iskolát is ha nincs normális és szabad oktató,én is így tettem anno és nem bántam meg!!
2012. aug. 31. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!