Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Ladáról?...

Mi a véleményetek a Ladáról? Jó autók?

Figyelt kérdés

2012. aug. 31. 20:26
1 2
 11/14 Napkiraly ***** válasza:
azt aláírom, a karburátoros autó sokkal megbízhatóbb a mindenféle szenzorral,szondával felszerelt injektoros vackoknál. Injektoros autó hagyott már útszélen, karburátoros még soha
2012. szept. 2. 08:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja 2 csavarhúzó , egy 8-as kulcs aztán karbi pucolás az út szélén =D . Tavaly nyáron mentem fel Kaposvárra a kis 1,3-as ladikkal és Kapos szélén (70-el lehet végig menni) mentem mint a meszes nem volt gond . Aztán egyszer csak érzek valami büdös illatot de még mindíg jól megy az autó semmi baja :O, kiérek Kaposvárról mondom megállok bal első kereket megfogom tűz forró,na mondom akkor beszorult a fék ,lekaptam,pajszer,fékolaj oszt meg toszigáltam kicsit (ezek az utángyártott fékmunkahengerek az okai mert egy pici por belemegy a dugattyújához és megszorul :@ ) azt mentem tovább másnap vettem újat. De érdekes módon hiába fogott be a fék az autó vitte mint veszedelem,meg sem érezte .
2012. szept. 2. 17:01
 13/14 anonim válasza:
Jók ezek a gépek akárki akármit mond. csak oda kell figyelni. ha van egy kis pénz mag tuningra akkor meg ruszki izom autó lezs belőle. JA és nem szakad le az eleje koccolásnál mint a suzinak:D
2012. okt. 15. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:

3 féle Lada - kocka Lada - van az utakon: leharcolt és lelakott cigánymerci, táltos bandi wrc-je, vagy egy idős bácsi első autója, aki családtagként bánik vele.

Igazából amiatt elismerem, hogy olcsó, és tényleg nagyon strapabíró. Akinek nagy munkához kell, és sokat cipel, de nincs pénze furgonra annak tökéletes. Ha szlalomozni kell, utcán ratyizni akkor is megértem, mert olcsó, alkatrészt fillérekért veszel hozzá, meg jó benne az a hátsókerék hajtás.

Nade városba, mindennapi használatra csak azért, hogy munkába járj vele, vagy netán suliba szerintem borzasztó választás abban az esetben. Sokat is eszik, akármennyire is mondják, hogy megbízható, kell vele foglalkozni ahhoz, hogy hálás legyen.

Az új Ladák nem jók, puritánok, és abszolút nincsenek összerakva - leginkább a Kalina ilyen. Még a bemutatón is nagyon nagy leégés volta Ladától, YouTubon van is video amikor Putyin bá teszteli...

2012. dec. 20. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!