Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Biztonságos, de nem drága...

Biztonságos, de nem drága autók? (Amiknek a töréstesztje is minél jobb)

Figyelt kérdés

2012. aug. 28. 02:02
 1/9 anonim ***** válasza:
De mégis mi neked a nem drága? Meg milyen évjárat körülbelül? Ajánlhatok én neked 10 éves 5-ös BMW-t 2 millióért, ami SZERINTEM nem drága, de akár ugyanennyiért pár éves Skoda Octavia-t is, ami szintén elég biztonságos autó. De kéne azért valami konkrétum. Így csak azt tudjuk, hogy valószínűleg lány mivoltad(neved) szeretne egy biztonságos autót, tehát Smart, Nissan Micra egyből kiesik. De ez kevés!
2012. aug. 28. 02:28
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Kraz, Ural.
2012. aug. 28. 02:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Ok,igaz.Pontosítok.Egy millió alattira gondolok,ami minél biztonságosabb,és lehetőleg nem 20 éves,hanem fiatalabb.Az nem annyira lényeges szempont,hogy nagyon szép legyen.
2012. aug. 28. 02:33
 4/9 Ilyent ***** válasza:
A Volvo és a Saab törekedet és törekszik a legbiztonságosabb autók gyártására.
2012. aug. 28. 02:58
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem is Volvo.

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 28. 08:16
 6/9 Pj0tr ***** válasza:
78%

A második volvónál valószínű, hogy egy 15 éves dízel 108k-t futott hallod-e.

Egyébként - cáfolj meg kedves kérdező - szerintem friss jogsis fiatal lánykáról van szó akinek első kocsi kell.

Szerintem ne ilyen szempontok szerint közelítsed meg a dolgot.

Nyilán nem egy trabant kell, de a fő szempontjaid ilyesmik legyenek:

- legyen 4 kereke

- kicsi fenntartási költség - tehát jó állapotban is legyen

- benzines (ez még az előzőhöz is passzol)

- Fizikailag nem egy hatalmas sedan vagy kombi (ezért szvsz a volvó felejtős, legalábbis az elérhető árúak)

- Nem annyira erős - lépésenként kell felfelé haladni

A kora szerintem 10-15 lesz, mivel millió alatt !jó állapotú! autóra van szükséged márpedig ami 5-8 éves és milla alatt van, az nem a véletlen műve. Legyen régebbi, kopott, de normális.

Hirdetések alapján ne válaszd ki a végeleges autót, mert csalódás lesz a vége, ha megnézed és nagyon rossz vagy éppen akkor is megveszed és még egyszer annyit ráköltesz.

Mindenképpen egy hozzáértő és megbízható autószerelő ismerőssel menj megnézni a kiválasztott kocsikat. A szomszéd Pista, akik évek óta barkácsolja a család zsiguliját a garázsban nem egy ilyen ember.

Minden típusnak megvan a rákfenéje és ezzel egy szakember tisztában van. Mint ahogy azt is észreveszi, ha nem megfelelő gondoskodást kapott a gépsárkány.

Pl olyan kocsit nem is érdemes tovább nézni, aminek makulátlanul tiszta a motorja, mert ott bizony bibi van...

2012. aug. 28. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:
1 millió alatt 5 csillagos töréstesztje van a 2001 körüli Lagunáknak. És szerintem az az egyetlen ilyen autó.
2012. aug. 28. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha a biztonságra van kihegyezve a dolog, akkor pl ez.:

[link]

Szerintem messze a legjobb biztonság/érték arányú típus.

A benzines megbízhatóságától nem kell tartani.

2012. aug. 28. 16:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. aug. 28. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!